Viinerite kõlblik kuni kuupäeva järgi peaks lihasaadus söödav olema teise augustini. Kodanik tegi hallitust märgates pakist pilti ning postitas selle sotsiaalvõrgustiku Facebook lehele.

Miks aga säärane elutegevus pakki tekkinud on, ei osanud tootja Nõo Lihatööstus täpselt öelda, kuna lõpliku hinnangu peaks andma ekspertiis.

„Märkasime ka ise seda pilti Facebookis ja tegemist on tõepoolest meie tootega. Kuna me seda viinerit ise pole näinud, siis teeme kõik, et see toode poest kätte saada ning majasisene ekspertiis teostada, selgitamaks välja probleemi tekkimise põhjused,“ lubas Nõo Lihatööstuse esindaja Simmo Kruustük Delfi Majandusele.

Nõo Lihatööstus järgib Kruustüki sõnul oma töös ISO standardit, mis seab tootmisele ja toorainele kõrgeimad nõudmised ning iga sellist juhtumit uuritakse mehe sõnul ülima tähelepanuga.

„Vaatasime ettevõttes seda pilti ja oleme arvamusel, et pakend on läinud katki ja tootest toidugaas välja tulnud, mistõttu on see õhuga kokku puutudes ka hallitama läinud,“ sõnas Kruustük.

Mehe sõnul võis pakend puruneda nii tootmises, transpordis kui ka poes läbi kellegi kuritahtliku käe.

„Kunagi ei saa välistada ka pahatahtlikku tegevust,“ ütles Kruustük.