Swissotel Tallinn

Swissotelli sviit on hotelli esindaja Liina Lõppu sõnul üks suurimaid Tallinnas, olles 157 ruutmeetri suurune, asudes 110 meetri kõrgusel, 29 korrusel.

"Sviit on väga suur. Siin on kaks magamistuba - suur magamistuba suure voodiga ja külalistele eraldi kahe voodiga. Siin on saun, pisike köök, elutuba ja söögituba, mida saab koosolekuteks kasutada," ütles Lõpp Delfi Majandusele

Swissotelli sviidis on ööbinud 2010. aastal ka näiteks Hillary Rodham Clinton.

Swissotelli sviidis maksab öö alates 2200 eurost.

Vaata, mida räägib sviidist hotelli esindaja Liina Lõpp:

Vaata, milline näeb välja Swissotel Tallinn sviit:

Kolm õde

Hotelli "Kolm õde" Piano sviit on mahutatud 70-ruutmeetrisele alale. Toal on kaks väljapääsu - üks avaneb fuajeesse teine aga kõrvalväljapääs on mõeldud privaatseks liikumiseks. Tuba asub teisel korruse vaatega vanasse tallihoovi.

"Piano eripära on 2003. aasta Estonia klaver, mida on Eestis ainult kaks. Sviit koosneb eelruumist, magamistoast ja vannitoast, kuhu tehti näiteks Inglismaa kuninganna Elizabeth II tarbeks vannipakk, et tal oleks kergem sinna astuda," ütles hotelli vastuvõtu töötaja Joonas Ulrich.

Piano sviidis on ööbis ka sel suvel Eestit külastanud rokkbänd Red Hot Chili Peppers.

Piano sviidis tuleb öö eest välja käia olenevalt turismiperioodist 650 kuni 900 eurot.

Vaata, mida räägib Joonas Ulrich uhkest toast:

Vaata pilte Piano sviidist:

Schlössle hotell 

Ühes Tallinna vanalinna vanimas maja tegutsev Schlössle hotelli kõige luksuslikum sviit on enda alla võtnud hotelli viimasest korrusest 95 ruutmeetrit. Sviit koosneb elutoast, kus on ka suurem söögilaud, kahest tualetist, saunast ja magamistoast.

"Sviit on ehitatud keskaegse laohoone asemele. See sviit on vanalinna luksustubadest kõige suurem ehk 95 ruutmeetrit ning see on ainuke viietärni hotell vanalinnas, millel on olemas saun," kirjeldas Schlössle hotelle juhataja Tendo Lindvest.

Viietärni luksustoas on ööbinud ka näiteks sellised tegelased nagu Lenny Kravitz, Inglismaa prints Charles ning ka sel suvel Õllesummeril esinenud Mika puhkas silma selles toas.

Kõigil ööbida soovijatel tuleb luksuse eest maksta 650 kuni 1000 eurot öö.

Vaata videosalvestust luksuslikust toast:

Schlössle hotell Tallinn sviit: