Vaatata sellele, et 2012. aastaks ennustati kehvemat majanduslikku olukorda, kui möödunud aasta oli, ei tule poodide sõnul sooduskampaaniates võrreldes möödunud aastaga erilisi muudatusi.

"Tavapärasest oluliselt suuremad allahindlused on meil Tallinna maja spordi- ja digimaailmas, mis seoses ümberkorraldustega lähevad jaanuaris sulgemisele," ütles Tallinna Kaubamaja kaubandusdirektor Edward Köster Delfile. Ta lisas, et plaanitavad soodustused on lausa kuni miinus seitsekümmend protsenti.

Lisaks kahe osakonna lõpumüügile on Tallinna Kaubamajal kavas ka teisi sooduskampaaniaid.
"Suurema kampaaniaga alustame viiendal jaanuaril, kui paljudele tuntud kaubamärkidele on allahindlus kuni nelikümmend protsenti," sõnas Köster.

Allahindlused on kavas ka tehnikapoes Euronics. Euronicsi kaupluse turundusdirektor Urmas Arula nentis, et kuigi kõik läheb ümberringi aina kallimaks, on tehnika aga odavnenud.
"Eriti on langenud hinnad IT-toodetel ja teleritel," ütles Arula.

Lisaks praegu toimuvatele allahindlustele on Euronicsis kavas ka igakuised soodustused.
"Plaanime sel aastal iga kuu vähemalt ühte sooduskampaaniat," milliseks aga kampaaniate hinnad kujunevad ei teadnud Arula veel öelda.

"Tootepõhiselt on väga raske konkreetseid allahindlusi ette ennustada, sest need selguvad vahetult enne kampaania algust," selgitas Arula, et kuna tehnikamaailmas toimuvad pidevad muutused ja uute toodete pealetulek on kohati ootamatu, on raske ette näha, milliseks hinnad kujuneda võivad.