Esialgu on tootmises betoonist kellad. Hea disain nõuab aega ning Mario ei soovi uute esemetega avalikkuse ette tulla enne, kui ise lõpptulemusega rahul on, aga prototüübi tasandil on välja töötamisel veel mitmed sisustustooted.

Millal Sul tuli idee hakata betoonist kellasid tegema? Kuidas sinna tee leidsid?
Ajalises mõttes hakkas betoonkella idee vaikselt idanema juba kaks aastat tagasi. Mulle väga meeldivad nii kellad kui ka betoon, samuti geomeetrilised vormid. Tahtsin neid kolme omavahel ühendada ning seega tuli otsus betoonkella disainida lihtsalt. Mul on arvamus, et betoon on hetkel materjalina liiga vähe kasutust leidnud ning seda nähakse pigem lamedate põranda- või seinapaneelidena ehituses. Kuid tegemist on tegelikult väga avaraid võimalusi pakkuva loodusliku materjaliga, mida ei pea ainult tonnide kaupa põrandasse valama. Seepärast tundus eriti mõnusa väljakutsena kasutada betooni keerulisema väikevormi disainimisel ning tuua betoon siledast põrandamaterjalist hoopis aksessuaarina sisustusse kappidele, laudadele. Üks inspiratsiooniallikaid on Stoneage kella puhul klassikaline nuppudega äratusekell, kuid ma tean, et see on n-ö rahvasuus hakanud elama juba oma elu ning on tituleeritud Miki-kellaks.

Kust tuli idee betoonist kellade tegemiseks, mis inspireerib autorit ja millised disaintooted veel tulemas on, seda saad lugeda intervjuust Osta.ee blogis.

Stoneage betoonist lauakellad on müügil Osta.ee uuel Eesti Disaini lehel.