Eestis ja kogu Euroopas enim müüdud väike-keskklassis on Genfi autonäitusel väljas koguni neli uustulnukat, mis mõne aja pärast peaksid ka Eestisse jõudma: Peugeot 307, Honda Civic 3D, Fiat Stilo ja Suzuki Liana.

Kõige enam on kahtlemata oodatud esimest, sest on ju Peugeot 206 kuulutatud suisa ametlikult eestlaste lemmikautoks. Temast veidi ruumikam 307 on väliselt 206ga üsna sarnane, kuid samas täiesti oma imagoga. Auto on oma eelkäijast 306st suurem ja kõrgem, ehk teisisõnu praktilisem.

Honda 3ukseline Civic on küll nimetatud nelikust väiksem, kuid samas võib lugeda uustulnukaks ka samaväärset hatcback’i, ehk 5ukselist luukpära. Auto oli küll väljas juba sügisel Pariisis, kuid seda vaid Jaapani variandina. Genf tõi kaasa täiesti meie turule sobiliku auto ja just tema on ilmselt see, kes suudab 307 tõsisemalt vastu hakata.

Fiat Stilo ja Suzuki Liana on veidi teisest puust autod, neile ei tihka veel täit müügiedu ennustada. Fiati müük ei ole Eestis seni veel täit hoogu sisse saanud ja pole selge, kuivõrd suudab suzukilikult lihtsa siseviimistlusega Liana konkureerida nüüdisaegsemate tegijatega. Kõik sõltub hinnast ning aeg näitab, mis eestlastele hakkb meeldima, mis mitte. Küll aga olid nad näitusel suuremad üllatajad kui 307 või Civic.