Goadventure'i direktor Oksana Golovina ütles BNS-ile, et keskklassi Läti inimene reisib veel oluliselt vähem kui sama klassi Eesti inimene ning kulutab reisimisele ka märksa vähem. "Ettevõtte põhirõhk on iga sihtkoha puhul rahvale aktsepteeritava hinnatasemega viie tärni hotellid," märkis Golovina. "Selle mudeli põhjal töötame Eestis mitmendat aastat järjest ning see on seni ennast täiesti õigustanud. "

Golovina lisas, et Lätis on praegu ainuke viis ilma suurte rahaliste kaotusteta lennukeid täis saada, keskendudes kahe või kolme tärniga hotellidele. "Meie ei ole sellega nõus ning keskendumine tavalisest madalama kvaliteediga tootele tähendab üldperspektiivis turismitoote taseme langemist," lausus ta.

Ühe põhjusena tõi Golovina välja veel Läti turul konkurentide algatatud hinnasõja, kus Egiptuse-reise müüdi veel enne esimesi väljumisi kõvasti alla omahinna. "Meie otsus on olnud sellega mitte kaasa minna ja ettevõtte eesmärgiks on olla jätkusuutlik ning korras eelarvega reisikorraldaja," rääkis ta. "Nüüdseks on ka konkurendid juba ära kaotanud teisipäevase lennu Riiast Hurghadasse, arvatavasti andis pidev alla omahinna müük juba tunda."

Golovina lisas, et Riia lennukava korrigeerimise hetkel oli umbes 300 reisijat, keda see muudatus puudutas. "Broneeringud teinud reisijate lennud vahetati väljumiste vastu Tallinnast, Vilniusest või pakuti hilisemaid väljumisi Riiast," sõnas Golovina.

Ta märkis, et tühistatud lendude tõttu on ettevõte lisanud samal ajal teisipäeviti ühe täiendava lennu Tallinnast Hurghadasse.