Nädalavahetusel ilmunud uudis üllatas aga Eesti Hesburgerit, sest Hesburgeri esindaja Toomas Veersalu sõnul pole päris tõsi, et kogu lihasaadus Poolast pärineb.
"Näiteks rukkiburgeri vahel kasutame me seafileed, mis on pärit Eesti tootjalt Arke Lihatööstus."

Ka lisas Veersalu, et erinevalt konkurentidest on nende kiirsöögiketis kasutatavatest toorainetest mitmed Eesti päritolu.
"Näiteks piimaga varustab meid kodumaine piimatööstus Tere AS ning ka rukkileiba saame Eesti tootjalt Leibur," kinnitas Veersalu.

Teised ained on erinevatel põhjustel mujalt. "Jääsalatit Eestis ei kasva ja seda toome me vastavalt ilmastikuoludele ja aasta-ajale kas siis Hispaaniast või Hollandist. Jäätise valmistamiseks kasutatav piim peab meil olema vähese laktoosisisaldusega ja kuna seda pole võimalik Eestist saada, toome ka selle mujalt – Iirimaalt."

Ülejäänud saadused ostab Hesburger sisse aga juba vastavalt hinnakaalutlustel.
"Majoneesikastmed ja saia toome Soomest ning juustu Saksamaalt," ütles Veersalu ja lisas, et ka juust võiks Eesti toodangust tulla, kuid hetkel pole nad saanud sobivat hinnapakkumist.

"Hea meelega ostaks siit samast aga Eesti on väike maa ja me ei ole leidnud siit kõike piisavalt hea hinna ja kvaliteedi suhtega," ütles Veersalu.