„McCullochi raideid on saanud inspiratsiooni autotööstusest – pilkupüüdva must-kollase värvilahendusega masinad on mugavad ja sportliku aerodünaamilise joonega ning tehnilistelt eesrindlikud,” ütles McCullochi maaletooja, Husqvarna Eesti tegevjuht Jaanus Vahesalu.

Raiderid on muutunud populaarseks ka väiksemates aedades, sest võrreldes tavalise muruniidukiga saab muru niidetud kordades kiiremini. Tänu raiderite M105-97F ja eriti võimsa M125-97FH väga heale manööverdamisvõimele ka kitsastes oludes jääb trimmeriga viimistlemiseks väga vähe pinda.

McCullochi raiderite töölaius on 97cm ja valida saab kas niidetud muru multšimise või külgväljaviske vahel.

McCullochi raiderite puhul on suurt tähelepanu pööratud kasutusmugavusele – masinal istudes on tööala suurepäraselt nähtav ja eesasetsev lõikekorpus võimaldab muru niita ka puude ja põõsaste alt.

Raider käivitub ühe võtmeliigutusega, kõik juhtimiseks vajalik on kohe käeulatuses ja istme kõrge seljatugi teeb töötamise mugavaks. Raiderid on tänu madalale raskuskeskmele väga stabiilsed, lisaks on mudel M125-97FH varustatud jalaga juhitava hüdrostaatilise ülekandega.

Terasest raam ja malmist tagaosa teevad raideid eriti vastupidavaks. Mõlemal raideil on peal võimsad Briggs & Stratton 344 cm3 mootorid.

Raiderid on kasutatavad aastaringselt, kui lisada neile kas järelkäru või lumesahk.

McCullochi tooted on välja töötatud mõeldes osavate kätega meestele, kes armastavad tööriistu, masinaid ja uusi tehnoloogiaid ja kellele meeldib kodused tööd kiiresti ise ära teha. McCullochi raidereid müüakse peamiselt ehitusmaterjale ja aiakaupasid pakkuvates kauplustes .