„Mehaanilised kaalud on jäänud (ostmisel toim.) tahaplaanile - pigem ostab selle inimene, kes on eelnevalt harjunud sarnase kaaluga või hindab retro-stiili,“ ütles Kaalo Delfile.

„Teiseks mõttekohaks on, mida ja kui palju inimene kaaluda soovib. Valikus on kaalud, mille maksimaalsed näidud varieeruvad 2kg, 5kg ja 10 kg vahel. Aga on olemas ka köögikaalud, mis näitavad ühikuid kuni 20kg. Suuresti olenevalt sellest kujuneb ka kaalu hind, mis jääb vahemikku 10 kuni 50 eurot,“ sõnas Kaalo.

Kaalo sõnul on kaalude puhul väga oluliseks tingimuseks selle disain ning sobivus köögiinterjööriga ning selle tõttu on poodides saadaval kaale erinevates värvides ja kujudes.

Üha enam mõtlevad tootjad naise sõnul ka kaalude mitmekülgsusele ja sellele, kus ja kuidas seda veel saaks ära kasutada. „Uuematele mudelitele on juba lisatud kellaaeg, erinevat varianti seinakinnitusi ja näiteks võiks tuua uue Beureri kaalu, mis näitab kellaaega, mille saab seinale riputada ja millel on lisafunktsioonina tahvelpind, millele saab kriidiga märkmeid kirjutada,“ ütles Kaalo.