Miks just nüüd ja kohe? Alustame selgitamist veidi kaugemalt: investeerimise mõte on panna oma vaba raha teenima ehk teisisõnu – raha peab tegema raha. Mida varem Sa alustad, seda kauem saab Sinu raha kasvada. Järelikult töötab aeg investori kasuks.

Millest Sa unistad?

Enne investeerima asumist peaksid vastama veel ühele olulisele küsimusele: mis Su eesmärk on, mille jaoks Sa investeerima tahad hakata? Ehk teisisõnu – millest Sa unistad? Kas see on sissemakse uue kodu jaoks? Maakodu? Eksootiline reis? Ülikooliraha lastele? Finantsvabadus ehk unistus elada investeeringutelt saadavast tulust, mitte palgatööst?

Kui oled oma eesmärgi välja mõelnud – või valinud mitme eesmärgi seast ühe – siis on nutikas see kirja panna, koos tähtajaga, millal Sa eesmärgini tahaksid jõuda. Kirja panemine võib ju imelik või tüütu tunduda, aga see aitab Sul oma unistuse paremini läbi mõelda ja tõenäosus soovituni jõuda on suurem. Lihtne psühholoogia!

Kuidas oma unistus täide viia?

Ajast oli eespool juba juttu. Aeg on Sinu eesmärgiga tihedalt seotud, sest eesmärgist sõltub, kui kauaks saad või tahad oma vaba raha investeerida. Sellest omakorda sõltub see, millesse võiksid investeerida – investeerimisfondidesse, investeerimiskindlustusse, aktsiatesse jne. Kindlasti tuleb meeles pidada rusikareeglit, et investeerida tohid ainult oma vaba raha – see tähendab, et tegemist on summaga, mida Sul lähema 3–5 aasta jooksul igapäevaelu kulude katmiseks vaja ei lähe.

Alusta juba täna!

Trennitegemisega alustamise kohta on üks hea ütlus: kõige raskem on diivanilt püsti saada, edasine tuleb juba hõlpsamalt. Investeerimisega on samamoodi – kõige raskem on teha otsust, et alustan. Kui see on tehtud, on järgnev juba lihtsam – infot otsida, nõu küsida, headel pakkumistel silma peal hoida.

Üks headest pakkumistest on just praegu varnast võtta. Mandatum Life maksab Sinu algsummale kohe 3% juurde*, kui teed uude investeerimisriskiga elukindlustuslepingusse vähemalt 3000-eurose sissemakse ja kasvatad oma raha vähemalt viis aastat. Seejuures ei pea Sa igapäevaselt oma investeeringuga tegelema, vaid Sinu eest teevad selle töö ära Mandatum Life’i professionaalsed portfellihaldurid. Küll aga hoiavad nad Sind pidevalt kursis sellega, kuidas Sinu rahal läheb.

Jäta oma kontaktandmed ja Mandatum Life’i nõustaja võtab Sinuga ühendust. Oma kontaktandmete kirjapanemine ei kohusta Sind millekski, küll aga võid saada häid ideid, kuidas oma raha kasvama panna.

*3% pakkumine kehtib alates 3000 € kuni 100 000 € investeeringutele. Pakkumine kehtib piiratud koguses. Pakkumised alates 100 000 € lepitakse individuaalselt kokku.
Mandatum Life Insurance Baltic SE on üks edukamaid ja hinnatumaid investeerimis- ja elukindlustusteenuse pakkujaid Baltimaades. Mandatum Life’i emafirma on Mandatum Life Insurance Company Limited, mis on osa Sampo Grupist.

Enne otsuse tegemist tutvu tingimustega, kaasnevate riskidega ning konsulteeri Mandatum Life'i nõustajaga.

Jaga
Kommentaarid