Tallinna reisisadama kõrval asuv kaubanduskeskus Norde Centrum, mille omanik on Lootsi Arenduse OÜ, ütles üles OÜ Sunsport üürilepingu. Ligi aasta aega on kroonilistes võlgades Sunspordiga kohtus võidelnud Kristiine kaubanduskeskus, kes soovib samuti makseraskustes rentnikuga üürilepingu lõpetada ja tema vastu pankrotimenetluse algatada.

Eelmise majandusaasta lõpetas OÜ Sunsport 2,5miljonilise kahjumiga ja lühiajalisi kohustusi oli ettevõttel üle 18 miljoni krooni. Selle aasta mais esitas Sunspordi vastu pankrotiavalduse kohtusse Adidase tooteid importiv OÜ Kolm Triipu.

Kolme Triibu tegevjuht Indrek Valge ütles eile, et töö Sunspordi võlgade kättesaamisega käib. “Seda, et võlad tasutud on, tänasel päeval öelda ei saa,” sõnas ta.

Ka inkassofirma Intrum Justitia esindab Sunspordi vastu tehtud kolme võlanõuet, mille on esitanud Reeboki kaubamärki esindav soomlaste Berner OY ja Five Seasonsi tooteid importiv A.I.R. Sport Projekt OÜ. Inkassofirma esindaja Ivar Põldmann ütles, et kuigi Sunsport on osa võlgu ära maksnud, on suur osa 1,1 miljoni kroonisest võlanõudest veel üleval.