Eluasemekindlustuse puhul on If-i teatel Eestis siiani olnud tavaks, et kindlustatud on vaid see vara, mis jääb siseruumidesse. Superpaketiga pakub If nüüd oma klientidele kaitset, mis ulatub ka väljapoole koduseinu. Nii on uue paketi kindlustuskaitsega kaetud ka rõdul või koduhoovis olev aiamööbel, muruniitja ja grillahi. Samuti lapsevanker või jalgratas, mis on kaasa võetud matkale või lihtsalt poe ette rattaraami lukustatud.

Ifi varakindlustuse tootejuhi Merko Kimsto sõnul kuuluvad Eestis ainulaadsete kindlustuskaitsete hulka ka reisitõrkekaitse ehk koduse õnnetuse tõttu luhtunud reis nii välisriigis kui ka Eestis. Samuti saab superpaketiga kindlustada kahjud, mis tekkivad pangakaardi kadumise või varguse tagajärjel.

Lisaks on Ifi superpaketis veel mitmeid võimalusi, mille puhul ei tule kliendil isegi omavastutuse tasumise pärast muretseda, nagu näiteks aknaklaaside purunemise, ukselukkude lõhkumise, kodu võtmete röövimise või varguse, reisitõrke kulud ja asenduselamispinna üürikulud.

Klientide huvide parimaks kaitsmiseks kaasas If uute kindlustustingimuste koostamisse ka tarbijakaitseameti, kes tutvus tingimustega ja tegi oma ettepanekuid. "Näiteks saime kiita kliendisõbraliku lähenemise eest alakindlustuse sätetest loobumisel," märkis Kimsto. See tähendab, et kahju korral ei vähenda selts kindlustushüvitist alakindlustuse võrra, kui kodu on liiga madala summa peale kindlustatud.