2005. aasta majandusaruandes kirjutas meediakontsern Ekspress Grupp, et Bravocom pole ootusi täitnud ning grupp soovib loobuda oma 36protsendilisest osalusest mobiilsideoperaatoris.

Äriregister Bravocomi mulluseid majandustulemusi veel ei näita. Bravocomi juhataja Peep Põldsamm ei olnud valmis avalikustama mulluseid äriandmeid ega klientide arvu sel suvel. Tema sõnul on Bravocomil 20 000-40 000 klienti. Mullu suvel oli Bravocomil 36 000 klienti.

Otsustades selle järgi, kui palju on Bravocomist Tele2 helistajaid, jääb Tele2 juhatuse esimehe Toomas Tiiveli hinnangul Bravocomi klientide arv 6000-10 000 ringi ning ettevõte omab Eestis 0,5% turuosa.

“Algul tundus, et Bravocom on kuldmuna leidnud, aga nüüd ei julge küll enam nende jõulist tulekut uskuda,” sõnas Tiivel. “Bravocom on kogu aeg imetabastest teenustest rääkinud, samas kui klientide arv on võrreldes varasemaga vähenenud ning seni kasutamata teenuseid on raske välja mõelda.” Sideameti andmetel on Bravocomil hinnanguliselt 20 000 klienti.