CWT Estonia (endine Kaleva Travel) on suuruselt teine Eesti reisibüroo, 22 aastat kogemust.
Pakume täismahus ärireisiteenuseid ja puhkusereise, oleme Eesti juhtiv kruiiside müüja. Meie bürood asuvad Tallinnas ja Tartus.
Oleme osa maailma juhtivast ärireisikorraldust pakkuvast ettevõttest Carlson Wagonlit Travel, mis on tegev enam kui 150 maailma riigis.
Opereerime puhkuseportaali www.kalevatravel.ee , kruiisiportaali www.kruiisikeskus.ee ja Eesti suurima valikuga reisipoodi internetis www.cwtonline.ee.

Tere, tahaks esimest korda minna perega puhkama( juulikuus) kaks last 3 aastased, 4 inim kokku. Kuhu soovitaksite minna, võib olla villapuhkus kui ka selline mugav hotell, kus piisavalt suured toad ja head võimalused lastega puhkamiseks, võiks olla ka lapsehoidja teenus vms.

Vastus:

Juulikuus võiks perega lennata puhkusele Türki, kuhu saate mugavalt otselennuga Tallinnast ja kus on suur valik peredele sobivad hotelle. Erinevates Türgi kuurortides Alanyas, Kemeris, saame pakkuda head valikut 4-5* kõik hinnas teenindusega hotelle, kus on suured peretoad, lastebasseinid, vaba-ajaüritused lastele, lastehoiuteenus. Näiteks kuni 19.02 (k.a.) on veel müügis messihinnaga väga hea perehotell Türgis- Club Marco Polo 5*, Camyuva- 1-nädalane reis väljalennuga 20.juulil 4-liikmelisele perele maksab al 2719 €.
Lisaks Türgile on juuliks pakkuda perepuhkust ka Kreetal, kuhu saab samuti mugavalt otselennuga Tallinnast ja kus on mitmeid peredele orienteeritud hotelle, millele oma lastebasseinid, miniklubid, mänguväljakud, lapsehoid ning mõnel juhul hotelli lähedal ka liumägedega veepark. Kreeka hinnatase võrreldes Türgiga on mõnevõrra kõrgem.

Kui eelistate rühmareisi asemel individuaalreisi, siis saame pakkuda teile ka villamajutust Lõuna-Euroopas, Itaalias ja Prantsusmaal. Individuaalreisi puhul broneerime teile juurde lennupiletid ning rendiauto ja ka reisikindlustuse saate meilt soodushinnaga.

Huvi korral soovitame võtta ühendust meie puhkuseosakonnaga puhkus@kalevatravel.ee , tel 640 7710. Ja kui on soov messihinnaga veel mõnda pakettreisi osta, siis tasub kohe otsustada, sest messipakkumisi saab broneerida veel vaid mõni päev. Pakkumised ja nende kehtivused leiate meie veebist: www.kalevatravel.ee/tourest2013-messihinnaga-puhkusereisid


Tere, planeerime minna oktoobris sõpradega all inclusive reisile. Kuna oleme nooremapoolsed ja aktiivsed, siis võiks seal olla ka muid tegevusi peale rannas vedelemise. Mis oleks kõige parem kvaliteedi-hinna suhtega koht? Egiptus, Türgi, Kreeta, Bulgaaria, Küpros või midagi muud? Kas oleks mõtekas teha broneering vara või oodata viimasehetke pakkumisi?

Vastus:

Kui on tegemist suurema reisiseltskonnaga, siis soovitaks kindlasti broneerida reis võimalikult vara, et oleks ikka kindel, et kõik sõbrad samas hotellis toa saavad. Samuti on tänapäeval reisikorraldajatel saanud heaks tavaks pakkuda häid allahindlusi just varajasele broneerijale. Muidugi on alati võimalus, et tuleb super odav viimase hetke pakkumine, kuid sellisel juhul peab olema valmis selleks, et täpselt sellist hotelli või piirkonda nagu sooviks valikus ei ole ja siis on enamasti vaid üksikud toad saadaval.
Sihtkoha valikul saab reiskonsultant aidata, kui annate rohkem infot enda soovide kohta. Näiteks: kas aktiivne puhkus teie jaoks on pidutsemine või hoopis sportlik ajaveetmine. Kas soovite, et hotell pakuks rohkelt tegutsemisvõimalust kohapeal või sooviksite hoopis ümbruskonnas ringi vaadata? Ja nagu ikka on oluline eelarve, ka seda ei tasu meie eest varjata. Aga kindlasti on antud sihtkohtadest Türgis väga hea hinna ja kvaliteedi suhe, samuti võib seda öelda Egiptuse kohta. Kreeta ja Küpros on pisut kallimas hinnaklassis, kuid hea õnne puhul võib häid pakkumisi leida kõigisse sihtkohtadesse.
Vihjan, et CWT Kaleva Traveli Touresti erilehele www.kalevatravel.ee/tourest2013 tulevad neljapäeval, 14.2 kõikide Eesti reisikorraldajate messipakkumised, soovitame silm peal hoida ja kärmelt meile kirjutada, kui sobilik pakkumine leitud.

Soovin kruiisile minna üksinda? Kas see on üldse võimalik?

Vastus:

Kruiisile üksi minek on võimalik, aga pole kindlasti mitte nii lõbus ja odav kui kahekesi kajutit jagades. Erinevatel kruiisifirmadel on selles osas oma arusaamad. On neid, kes pakuvad üksi reisivale meie mõistes normaalseid hind - olen kajutis üksi ja maksan ainult enda eest:). On neid kruiisifirmasid, kes müüvad kahese kajuti ühele täishinnaga - olen kajutis üksi, aga maksan 2 reisija eest:(.
On neid, kes on kehtestanud täiesti erihinnad üksi kruiisijale. Kõik selgub kruiisifirmas ja laevast ja isegi mõnikord marsruudist.
Täpsema info saad reisikonsultandilt kruiisikeskus@kalevatravel.ee 

Tervist, kas oleks võimalik oktoobrikuu lõppu soetada lennupilet Tallinnast Taisse alla 700euro?

Vastus:

Tai on ülinõutud puhkusesihtkoht ja kampaaniahindu on sinna saada imeharva. Hetkel saada olevad soodsaimad hinnad oktoobri lõpuks Bangkokki algavad 750 eurost. Kui olete valmis sõitma juba oktoobri alguses ja tagasi novembri alul, siis saaksime pakkuda väga soodsat hinda, edasi-tagasi lennupilet algusega Tallinnast u 600 eurot. Soovitame Tai puhkust planeerida võimalikult varakult ette.

Kas Austraalia noortele mõeldud lennupiletite vanusepiir 25 on kaasa arvatud või viimane võimalus on 24 aastastel?

Vastus:

Noorsoohind kehtib 12-25 aastastele (k.a.) st väljalennul võib olla 25 aastane ja tagasi tulekul juba ka 26 aastane:))

Avastasin teie kodulehel ringreisid Aafrikas, mul pole reisikaaslast, kas see reis sobib mulle?
Vastus:
Jah, meie veebis olevaid Aafrika ringreise soovitame ka nendele, kellel ei ole reisikaaslast. Esiteks: lisatasud üksi ööbijale on üsna väikesed, eriti siis kui valite ööbimiseks telgi, mõnel reisil lisatasud isegi puuduvad. Teiseks: kuna tegemist on grupireisidega (Aafrika siseselt), siis on soovi korral võimalik leida suhtluskaaslasi ja miks ka mitte uusi tutvusi. Kolmandaks: nendel reisidel on pidevalt midagi põnevat näha ja kogeda, seega ei tule ka igavus kimbutama. Hetkel on selline vahva aeg, et teatud ringreiside puhul kehtib väga hea soodustus nii lennupiletile kui ka ringreisile. Sellist võimalust ei tasuks mööda lasta!

Tahaks minna Austraaliasse, kas noortele on praegu soodsaid lennupileteid?
Vastus:
Jah, praegu on Finnairil paljudesse sihtkohtadesse olemas noortele (vanuses 12-25) mõeldud soodushinnad, kas üks suund või edasi-tagasi.
Kes ise broneerimist ei karda, neil soovitame vaadata CWT e-poodi www.cwtonline.ee, sest just sealt võib leida väga hea hinnaga pileteid Sydneysse, Brisbane´i, Melbourne, Perth`i. Näiteks ühe suuna pilet Tallinnast Melbourne`i algab 630 eurost.
Kokkuhoidlikul reisijal on kasulik teada, et vahel on ühe suuna pilet on oluliselt kallim, kui edasi-tagasi pilet. Seega tasub uurida mõlemaid variante. Lisatasu eest saab piletit ka muuta. 
NB! Noorsoohinnaga pilet tuleb välja osta hiljemalt 14 päeva enne väljalendu, sest hiljem need hinnad lihtsalt enam ei kehti. Kuldreegel, mida varem seda parem, sest vastasel võib kohtadest lihtsalt ilma jääda.


Tahaks minna kuskile Kariibidele lebotama, milliseid saari soovitate?
Vastus:
Lebotamiseks sobivad muidugi kõik Kariibi mere saared. Aga eks valikuid piirab tavaliselt eelarve suurus. Näiteks Jamaica sobib hästi nii vähenõudlikule seljakotireisijale kui ka luksuslikuma puhkuse otsijale, sest seal võib majutuseks leida nii odavamaid väikehotelle kui ka maailma kõrgtasemel hotellikette. Dominikaani Vabariigis on jälle hea hinna ja kvaliteedi suhe. Väga hea kõik hinnas hotelli võib leida suhteliselt soodsalt, eriti Euroopa hindadega võrreldes. Mõlemad saared pakuvad rohkelt põnevaid tegevusi ka aktiivse puhkuse otsijatele. 
Väiksemad saared nagu Martinique ja St. Kittis on eksklusiivsemad ning sealne hinnatase on kõrgem. Alati tasub meeles pidada, et madalhooajal on hinnad paremad, seda nii majutusasutustes kui söögikohtades. Õnneks on tänapäeval võimalik osta väga mõistliku hinnaga lennupileteid Kariibidele, nii et kõik, kes mõnusast palmisaare puhkusest on unistanud, saavad oma unistused nüüd teoks teha.

Kas Kariibi või mõnele muule mere- ja ookeanikruiisile võiks minna koos lastega?
Vastus:
Võib julgelt väita, et 95% kruiisilaevadest on väga lapsesõbralikud. Lisaks mängutubadele, oma diskoteekidele ja kultuuri- ning spordiprogrammidele, on lastele võimalik saada ka päevast lastehoidu. Kindlasti pole vaja karta, et kuidas minu laps võõrkeelsete kaaslastega hakkama saab. Lapsed saavad hästi hakkama, ka siis kui igaüks, k.a. kasvatajad, omas keeles räägivad. Muidugi tuleb alati kasuks see, kui vanemad aitavad lastel tegevustesse sisse elada. Lastega on laevad arvestanud ka toitlustamisel – tasuta jäätis on 24h saadaval ja samuti  lastele meeldivad ’rämpstoidud’ nagu hot-dog, pizza jne. Ka restoranimenüüdes on alati lastesõbralik toiduvalik olemas. Laevadel esitatavad kultuuriprogrammid on enamasti sobilikud igas eas lastele.
Need 5% kruiisilaevadest, kus lapsed pole oodatud või pole lubatud, on tavaliselt väikesed (300 reisijat) ja väga elitaarsed. Seal pole lastehindu ja lastel pole ka nendel laevadel suurt midagi teha.
Laste hinnapoliitika on laevadel erinev ja parima lahenduse aitab leida meie reisikonsultant. Kirjuta julgelt: kruiisikeskus@kalevatravel.ee

Kas märtsis tasub Türki rannapuhkusele minna?


Vastus:
Ilma poolest on märts veel jahedavõitu. Türgi ilmaennustuskanalid annavad aastate keskmiseks Antalyas märtsis 13C ja aprillis 16C. Hea õnne korral saab aprillis päikest võtta, kuid merevette enne aprilli lõppu eriti minna ei saa. 
Türgis algab õige rannahooaeg aprilli lõpus, mai alul. Enne seda on suur osa poode, restorane ja meelelahutuskohti kuurortides suletud, hotellides töötab vaid osa restoranidest ja baaridest. Ka veepargid on suletud. Parim aeg Türgi rannamõnude nautimiseks on mais, septembris ja oktoobris. 
Muuseas, Touresti ajal saab CWTst kõikide eesti reisikorraldajate Türgi reise väga hea messihinnaga. Pakkumiste kohta leiab infot meie puhkuseveebist www.kalevatravel.ee.

Plaanime pulmareisi, tahaks et oleks tõeliselt romantiline koht, mida soovitate?
Vastus:
Kuna kõikide abiellujate soovid on unikaalsed, siis hetkel kindlat sihtkohta välja ei pakuks, vaid lisaks siia meie soovitused, et teie pulmareis õnnestuks:
- Ärge jätke planeerimist viimasele minutile. Parimad hinnad lendudele ja majutusele saate siis kui broneerite oma reisi vähemalt pool aastat ette.
- Otsustage ära, mis on sellel reisil teie jaoks kõige olulisem. Kas uute kohtade avastamine, aktiivne puhkus või lihtsalt kaunis ümbruses teineteise seltskonna nautimine.
- Arvestage välja kui palju raha te saate kulutada ja siis saab reisibüroo olla teile abiks õige reisisihtkoha valimisel.
- Mesinädalad Euroopas sobivad hästi neile kel aega napib, sest lennud on lühemad ja reisiks piisab ka pikast nädalalõpust või nädalast.
- Eksootilise sihtkoha puhul arvestage suurema eelarvega, vähemalt 10 päevaga, kohaliku kliima eripäraga (osad sihtkohad sobivad vaid sügisest kevadeni).
- Ärge unustage paketireise! See on mugav, aega ja raha kokkuhoidev moodus toredaks pulmareisiks. Valige sviit luksuslikumas hotellis ja kõik hinnas teenindus.
 Kuhu te ka minna otsustate-võtke kaasa kohvritäis armastust ja kotitäis head tuju ning teie mesinädalad saavad olema suurepärased!

Jaga
Kommentaarid