Kui turvaline ikka Marokosse reisimine tänasel päeval on?

Vastus:

Agadir, kuhu meie oma reise teeme on turvaline puhkusekoht . Terrorismiohu eest hoiatatakse vaid Lääne- Sahara piirkonnas.
Kuna Maroko on islamiriik, siis tuleb austada kohalikke traditsioone ja tavasid ning jälgida, et oma käitumisega ei solvataks kohalike elanike usulisi tõekspidamisi. Maroko on üldiselt turvaline maa, aga oma isiklikel asjadel tasub turismikeskustes ikka silm peal hoida ning rendiautosse pole mõtet asju nähtavalt kohale jätta.

Maroko, kui islamimaa kohapealt uurin, et kuidas on alkoholi poliitika, kas väga piiratud või on võimalus head veini nautida ikka vabalt olemas?

Vastus:

Maroko on islamiriik, kuid samas on alkohol hotellides, kauplustes, söögi- ja ajaveetmiskohtades vabalt saadaval.

Mida tähendab rühmareis? 

Vastus:
Rühmareis on reisikorraldaja poolt juba eelnevalt kokku pandud reisiteenuste kogum ( nt lend sihtkohta, majutus, transfeerid , giiditeenus jms ) .
Reisija võib enamasti valida omale sobiva hotelli , toitlustuse jms , kui kuupäevad ja transpordiliik on reisikorraldaja poolt juba ette määratud. Vastupidine on individuaalreis, mis pannakse reisibüroos kokku just vastavalt teie soovidele .
Kuidas saada kiiremat infot reiside sooduspakkumistest?
Vastus:
Kõige lihtsam on end lisada erinevate reisikorraldajate ja reisibüroode uudiskirja saajate hulka. Siis on kindel , et parimad pakkumised jõuavad teieni esimeste hulgas.
Enamasti saab seda teha läbi kodulehe.

Mis vahe on reisibürool ja reisikorraldajal?
Vastus:
Reisikorraldaja on reisiettevõtja, kes koostab pakettreise , müües neid ise ning ka vahendajate kaudu .Reisibüroo ise reise ei korralda, vaid müüb edasi reisikorraldusfirmade tooteid..

Mida tähendavad lühendid HB , BB, FB, AI?
Vastus:
BB - hommikusöök
HB (poolpansion) - hind sisaldab hommiku-ja õhtusööki.
FB (täispansion) -hommikusöök, lõunasöök ja õhtusöök.
SC ( self catering ) - ilma toitlustuseta
AI ( kõik hinnas )- hommikusöök, lõunasöök ja õhtusöök. Lisaks ka kogu päeva vältel joogid (kohalikud karastus – ja alkohoolsed joogid ).

Mida tähendab voucher?
Vastus:
Voucher on reisidokument, mis tõendab, et kliendil on ette tasutud kõikide teenuste eest, mis voucheril kirjas. See kehtib lennul lennupiletina ning ka hotellis tõenduseks, et teil on majutuse eest tasutud.

Jaga
Kommentaarid