Kahte Michelini tärni omab noorte talendikate kokkade poolt loodud restoran Chez Dominique, milles menüühinnad jäävad 99 ja 159 euro vahele. Lisaks kannavad Helsinkis ühte Michelini tärni restoranid Luomo, Demo ja Postres.

Michelini tärne jagatakse ühele restoranile maksimaalselt kolm. Maailmas on kolmetärniseid restorane kokku 81 ning 26 asub neist Prantsusmaal.

Maailma kuulsaima reisijuhi Michelin Guide järgi tähendab üks tärn "väga head restorani omas kategoorias, mida tasub külastada", kaks tärni tähendab "suurepärast kulinaariat, on põhjust teha reisikavas muutus ja külastada" ja kolm tärni tähendab, et "tegemist on imetabasse kokandusega, nõuab kindlasti eraldi külastust".

Järgmine Michelini tärniga restoran Helsinkis kannab nime Luomo. Võrreldes Luomot kahte maailmakuulsat tärni kandva restoraniga Chez Dominique, on restoranis hinnad "soodsamad". Sellest teisipäevast käiku läinud menüü, kus pakutakse nii Pekingi parti kui suitsulõhet, on võimalik saada kätte minimaalselt 55 euroga. See on siis kolmekäiguline menüü. Samas maksab seismekäiguline õhtusöök 79 eurot. Sama hulga erinevate veinide eest tuleb välja käia veel 75 eurot.

Helsinki kolmas Michelini tärniga restoran Dome pakub nelja-, viie- või kuuekäigulisi menüid, millel hinnaks vastavalt 59 eurot, 75 eurot ja 89 eurot.

Helsinki viimane Michelini tärni omav restoran Postres pakub nii kolme- kui viiekäigulist menüüd, milledel hinnaks 54 ja 71 eurot.