Air Lituanica lennutab reisijaid Tallinnast Vilniusesse iga päev ja pakub läbi Vilniuse lennujaama ühenduslende ka teistesse Euroopa linnadesse.

Alates 12. märtsist pakub Air Lituanica tööpäevadel Tallinna lennuväljalt heal kellaajal väljuvaid hommikusi ja õhtuseid lende, lennu kestus Tallinnast Vilniusesse vaid 1 tund ja 5 minutit.  Lennugraafiku mugavuse huvides suurendatakse alates 15. juunist lendude arvu nädalas 12-ni, lisanduvad lennud laupäeval ja pühapäeval.

Air Lituanica lendudega saab Tallinnast reisida Pariisi, Berliini, Münchenisse ja Prahasse, Vilniuse lennujaamas saab reeglina 30 minutiga ümber istuda.

Suvehooajal lennutab Air Lituanica Münchenisse iga päev ja Pariisi kuus korda nädalas. Praha regulaarlennud toimuvad tööpäevadel ja Berliini iga päev, välja arvatud laupäeval.

leedu lennufirma tihendab ka lennuühendust Eestist Skandinaaviasse. Suvehooajal väljuvad Vilniusest lennud kahte Rootsi linna – Göteborgi ja Malmösse ning Taanis Billundi linna. Kuna Tallinna Lennujaamast nendesse linnadesse otselennud puuduvad, võimaldavad need Vilniuse ühenduslennud eestlastel mugavamalt Skandinaaviasse reisida.

„Meie strateegiliseks eesmärgiks on Euroopa peamistel õhuliinidel reisijatele pakkuda töö- ja turismireisideks igati kvaliteetseid lennuteenuseid ja seetõttu on eriti tähtis, et lennud toimuksid nõutava sagedusega. Iga päev peamistesse lennujaamadesse suunduvad lennud võimaldavad ettevõtjatel ja ametnikel tunduvalt tõhusamalt oma aega kavandada ja lähetuskulusid säästa, turistid saavad aga puhkust mugavamalt planeerida“, kommenteeris Air Lituanica äridirektor Simonas Bartkus.

Bartkus lisas, et lendude arvu suurendamisel ei ole Air Lituanica eesmärgiks nii Leedus kui ka Eestis mugavaid lennuvõimalusi pakkuda ja täita "augud" õhuliinidel.

Lende teenindavad 86-kohaline Embraer 175 ja 50-kohaline CRJ 200, mis on ettevõtte kinnitusel kiired, mugavad ja ökonoomsed reaktiivlennukid. Ettevõte pakub äri-ja turistiklassi teenust. Lennupileteid saab osta Air Lituanica veebilehe www.airlituanica.com või muude lennupiletite otsingumootorite ning reisibüroode vahendusel.

Air Lituanica alustas oma tegevust aasta eest ja on tänaseks tõusnud Vilniuse lennujaamas tegutsevaks konkurentsivõimeliseks ettevõtteks. Air Lituanica lendab Brüsselisse, Berliini, Prahasse, Münchenisse, Pariisi, suvehooajal toimuvad lennud Göteborgi, Malmösse ja Billundi, ja alates 31. augustist – Amsterdami.

Air Lituanica peamine aktsiapakk kuulub Vilniuse linnavalitsusele.