Sepp ja OÜ Roosilla Patendibüroo omanik Lembit Kalev on veendunud, et Eesti autosalongides müüdavate Opeli, Kia, Renault’, Citroeni, BMW ja Volkswageni uute mudelite juures kasutatakse Sepa leiutist. Samuti võib lisavarustusena neid paigaldada näiteks uuele Ford Focusele.

Sarnane asi on Prantsusmaal küll juba 1997. aastal kaitstud, kuid Kalevi sõnul on küsimus selles, et need õigused kehtivad regionaalselt ja Eestis pole keegi midagi sellist patenteerinud või registreerinud.

Praeguseks on Sepp ja Kalev saatnud hoiatuskirjad juba näiteks Renault’, Citroeni ja Opeli tehastesse. Seni on vastus tulnud vaid Renault’ patendivolinikult. Sepa sõnul oli vastus neid mitte rahuldav ja üleolev. Kõnealuste automarkide Eesti edasimüüjad pole asjast midagi kuulnud. Näiteks Opeleid müüva Viking Motors ASi juhatuse esimees Üllar Taniberg ei teadnud asjade sellisest käigust midagi. “On ka või?” küsis Taniberg üllatunud lõbususega. “Jõudu!”

Asja nii aga jätta pole plaanis. Veel paar kuud ootavad mehed autotootjate vastuseid, kuid siis ollakse valmis ka asjaga kohtusse minema. Ka on plaanis kaitsta oma leiutist Saksamaal ja Venemaal.