Nii Kristjan Lepikut kui ka Oliver Peeki süüdistab USA väärtpaberijärelevalve komisjon keelatud siseinfoga aktsiatehingutes. Kristjan Lepiku kaitsja Joseph D. Pizzurro esitas kohtule taotluse lükata Lepiku kohtuasi edasi 21. detsembrile, mille kohtunik teisipäeval ka rahuldas. Lepiku arved jäävad endiselt külmutatuks.

Oliver Peek, kelle kohtuasja eile kohtus arutati, esitas aga advokaatide vahendusel kohtule omapoolsed argumendid. 17 leheküljel esitatud Peegi seisukohtade põhipunktid on järgmised: SEC ei ole tõestanud, et informatsioon ei olnud avalik (argumentatsioon tugineb paljuski ka Business Wire esindajate ütlustele, kes ajakirjanduses on kinnitanud, et Peek ei pääsenud ligi konfidentsiaalsele infole); SEC ei ole tõestanud, et Peek hankis infot pettuse teel ning kasutas seda kuritegelikult; SEC ei suuda tõestada, et võimalikku pettust võib Peek korrata.

Peek palub kohtul ka vabastada osa tema külmutatud kontol olevast rahast, kuna see ületab tunduvalt Peegi poolt väidetavalt ebaseaduslikult teenitud tulu. SECi süüdistuse järgi teenis Peek ebaseaduslikku tulu 600 000 dollarit, külmutatud kontol on aga 2 mln dollarit. Isegi kui arvestada võimalikku trahvi (võib ulatuda kuni kolmekordse ebaseaduslikult teenitud tuluni või välditud kahjuni), on Peegi advokaadi kinnitusel külmutatud ebaõiglaselt suur summa raha.

Peek kinnitab ka advokaatide vahendusel, et ta on Eesti kodanik, elab ja töötab Eestis ja et tal puuduvad olulised kokkupuutepunktid USAga. Seega peaks kohus tunnistama, et Peek ei asu selle kohtu jurisdiktsioonis.