Tallinna linn on tänaseni 5% osanik ASis Tallinna Kaabeltelevisioon. Kui veel 1996. aastal oli firma 5% aktsiate turuväärtus 12 miljonit krooni ja aasta hiljem pakkus linn oma osalust müüa 329 000kroonise alghinnaga, siis täna hindab audiitor PricewaterhouseCoopers sama aktsiapaki väärtuseks 3619 krooni.

Tallinna linna ja kaabeltelefirma endiste juhtidega vesteldes selgub, et linn ei huvitunud oma osaluse saatusest. Lepingud olid tehtud nii, et varem ei saanud linn oma osalust müüa. Tänaseks on ettevõte sulandunud Rootsi telekomigigandi Tele2 struktuuridesse, kus 100 miljoni kroonine omakapital mõne aastaga haihtus.

Hea näide kaabeltelefirmast vara väljaviimise kohta on 2000.–2001. aastast, mil ligi 15 miljoni krooniga osteti üles konkureeriv firma Telset ja anti see lihtsalt käest ära ühe varasema võla tagatisena. Aastaaruandest selgub, et Telset läks minema, sest Tallinna Kaabeltelevisioon ei olnud võimeline laenu tagasi maksma. Miks siis laenu tagasi ei makstud, seda ei soovi kommenteerida firma endine tegevjuht Liivi Pehk ega oska seletada linna esindaja ettevõtte juhatuses Tõnu Karu.

Tallinna Kaabeltelevisiooni aastaaruannetest selgub, et algselt 100 miljoni kroonine omakapital on sõna otseses mõttes laiaks löödud. Mitu aastat on ettevõttest läinud välja rohkem raha, kui sisse tulnud. Tänaseni paberites figureeriv ettevõtte tegevjuht Liivi Pehk ei soovi raha kadumist kommenteerida.