Mitmete lugejate arvates on Rimi keeld igati õigustatud ja teretulnud nähtus müügimaastikul. Samas leiavad ka mitmed, et Rimi keeld ei ole normaalne ja muudab kliendid rahulolematuks.

Toome teieni ka väikese valiku arvamusi:

"Tehke teised järgi. Teades kui palju üle kümneaastased lapsed seda tarbivad salaja vanemate selja taga. Peale selle võiks see „moraalne vastutus“ jõustuda ka poodidele koolide lähedal."

***

"Endal on 12-aastane õde, kes salaja joob neid energiajooke. Olen väga rahul sellega, et Rimil nüüd selline reegel. Olen arvamusel, et peaks olema seadus, mis keelab energiajookide tarbimist alla 16-aastastele (nagu tubakatooteid ja alkoholi 18-aastastele)."

***

"Väga õige samm Rimi poolt. Mida vähem lapsi seda mürki kurgust alla lasevad, seda parem. Loodan, et teised poed teevad sama."

***

"Toetan Rimi keeldu ja olen väga pettunud, et teised kaubandusketid sellega kaasa ei läinud.
Olen veendunud, et energiajooke lapsed jooma ei peaks ja see on igati tore, et Rimi püüab ka omalt poolt sellele käe ette panna.
Mina lapsevanemana tõesti teadvustan, et energiajoogid ei ole lastele sobilikud."

***

"Rimi pole mingi keelaja, see keeld ei ole seaduslik!"

***

"Arvan, et see keeld on nõmedus. Tänapäeval on koolis palju õppida ja on täiesti loomulik, et vahetunni ajal tahad karastust ja jõudu juurde. Ei saa aru - järgmiseks keelame piima ja pirukad, sest need annavad ka energiat!"