2006. aasta mais ostis Levadale kuuluv OÜ Meridiaane Tallinnalt kolm hotell Olümpia läheduses asuvat kinnistut. Praegu on seal ikka veel autoparkla.

Pärast maa ostu tegi Levada grandioosseid plaane, mida võiks nende kruntidega peale hakata. Ta kaalus meelelahutuskeskuse, hotelli ja kortermaja ehitamist.

Plaanid on seni teostamata. Venekeelse uudisteportaali dv.ee küsimusele, milles on asi, Levada vastas: “Üksikasjalikumat infot sellel platsil toimuva kohta küsige firmast 1Partner Kinnisvara. Kui teid huvitab aga minu arvamus, siis ütlen, et kõik teavad praegu kinnisvaraturul valitsevat olukorda. Tegutsemiseks on vale aeg. Olümpia vastas olevad krundid on alati likviidsed ning seetõttu ei loobu me oma plaanidest ja ei kavatse neid ka müüa.”

Levada partner kinnisvaraasjades 1Partner Kinnisvara investeeringute juht Üllar Hinno ütles, et Olümpia vastu kerkib Eesti kõrgeim korterelamu.

“Kinnistul on olemas kehtiv detailplaneering, mille alusel võib täis ehitada 79 300 ruutmeetrit maapealset pinda,” kinnitas Hinno. Tema sõnul on lisaks veel plaanitud ehitada kolm maa-alust parklakorrust ning projekteerimisfirma EVATA projekti kohaselt rajatakse kinnistule neli hoonet. “Sellest saab Eesti kõrgeim korterelamu, kõrval asuv Olümpia hotell on ligi 80 meetrit kõrge,” näitlikustas Hinno. Kaks hoonet, kuhu tulevad äriruumid, võimalik, et ka üks hotell, on 22korruselised ning neljas hoone on projekti kohaselt seitsmekorruseline.

Praegu on Hinno sõnul linnavalituses kooskõlastamisel detailplaneeringu mõningane muudatus. “Kui kõik laabub sujuvalt, alustatakse tuleva aasta alguses kinnistul ehitustegevust. Valmima peaks kõik see nelja-viie aasta pärast,” kinnitas ta. Küsimusele, kui palju võiks ehitus maksma minna, Hinno konkreetset summat ei öelnud. Märkis vaid: “Ehitus tuleb isegi odavam, kui me mõne aasta eest planeerisime, sest turg on langustrendis.”