Möödunud neljapäeval käis Susi koos Läti Parex Panga esindajatega kohtumas haridusministeeriumi töötajatega. Susi tutvustas end lätlastele kui kooli rektorit ja maksis samal päeval ära osa elektrivõlast, et ühe kooli hoones tuled sisse lülitada ja külalistele toimivat äri näidata.

Esmaspäeval andis Susi kohtusse taotluse pankrotiprotsessi edasilükkamiseks kahe nädala võrra ja sai Harju maakohtult selleks loa. Kolmapäeval oli Susi kohal Viimsis asuva Concordia Ülikooli hoones ja askeldas paberitega. Neljapäeval esitles ta Parex Panga esindajat Mihails Kameneckist kooli töötajatele. Sõnum oli selline, et Parex Pangal on plaan enne pankrotipäeva 14. aprillil kool Susi käest välja osta. Hinnast juttu ei olnud. Parex Pangaga seotud Läti Transpordi- ja Telekomiinstituut analüüsib Concordia õppeprogramme.

Concordia õppejõud ja üliõpilased elavad juba kuu aega hoopis teist elu. Kooli teaduskondade juhtide päevad venivad öösse, kuna loengud vahelduvad kriisikoosolekutega. Teadustööga harjunud professorid on pidanud üle võtma kooli juhtimise ja majandamise ning hakkama saama olukorras, kus kooli pangaarved on arestitud. Kooli hoonetes on kaks nädalat olnud välja lülitatud elekter ja küte. Õppejõud ja üliõpilased peavad leppima jahedate ja hämarate ruumidega ning töötama ilma interneti ja muude kommunikatsioonideta. Tualetis põlevad küünlad. Osal kooli töötajatest on saamata veebruari palgaraha. Märtsi palk jääb palgapäeval 5. aprillil kõigile välja maksmata.

Concordia õigusteaduskonna dekaan Tanel Kerikmäe ütles, et ülikooli töötajad, õppejõud ja üliõpilased kaaluvad pankrotiavalduse esitamist ülikooli haldava OÜ Concordia Rahvusvahelise Ülikooli Varahaldus (CRÜV) vastu. Kooli töötajad on võimetud Susi tegevust takistama. Tanel Kerikmäe ütles, et kooli ruumid on rentinud Susi firma ja Susil on seal õigus viibida. Enne semestri lõppu pole võimalik kooli töötajatel uutesse ruumidesse kolida.