Õpi igal vabal hetkel
Uuring näitab, et 20 minutist päevas piisab, et uut keelt omandama hakata. Vaata üle oma päevaplaan ja leia üles hetked, kus sul on aega keelt õppida. Keelt ei pea õppima ainult klassiruumis istudes, vaid seda saab vabalt teha ka ühistranspordiga kulgedes või kassajärjekorras oodates.

Leia endale sobiv õppimisviis
Leidub neid, kes armastavad kõike üles kirjutada, ja ka neid, kes tüdinevad kõigest üsna kiirelt. Proovi leida endale sobiv moodus, kuidas oleks keelt kõige parem õppida.

Praktikaga tuleb ensekindlus
Proovi iga nädal vähemalt ühel päeval uut keelt päriselt praktiseerida. Hoia silmad lahti ja vaata, kus korraldatakse keelekohvikuid. Uuri ka, kus õpitava keele rääkijad enim koos käivad. Kui selleks puudub võimalus, otsi endale internetist keeleõppeprogrammide kaudu keelesõpru, kellega koos harjutada.

Tee õppimisest igapäevane harjumus
Kõige olulisem on keelt õppida iga päev. Kui õpid kasvõi viis minutit, oled endale juba suure teene teinud. Alguses võib olla raske, aga hiljem läheb lihtsamaks. Keeleõpe nõuab pühendumist ja pidevat kinnistamist. Kuula õpitavas keeles muusikat. Vaata filme. Loe raamatuid.

Kui pole aega end keelekursustele registreerida, saab ka lihtsamini. CV ja Speakly on käed löönud. CV.ee lehel oma CV-d uuendades või lisades, kingime sulle Speakly kolme kuu tasuta koodid. Lisaks on võimalik võita väga magus auhind. Loe lähemalt meie kampaanialehelt.

Jaga
Kommentaarid