Senistest omanikest ei jätka ühinenud ettevõttes juhatuse esimees Kuldar Leis, müügidirektor Silver Kaur, turundusjuht Katre Kõvask, tootmisdirektor Margus Mals ning nõukogu esimees Toivo Alt. Ettepanek jätkata tööd A. Le Coqis on tehtud kahele Ösel Foodsi senisele juhatuse liikmele ning omanikule — finantsjuht Tiina Loodile ning laborijuhataja Margit Pillile.

Tehingut A. Le Coqiga pidas Leis võrdväärselt heaks tehingutega, kui Ösel müüs Linnuse Kalja kaubamärgi Coca-Colale ning kevadist tehingut, kui Leis ning veel viis Öseli tippjuhtkonna liiget ostsid 75 protsenti Öseli aktsiapakist Carl-Erik Sundbladilt. Praeguse tehingu hinda pooled ei avalikusta, ajakirjanduses on spekuleeritud numbritega suurusjärgus 160 miljonit krooni.

A. Le Coqis jätkab tööd enamik Ösel Foodsi töötajatest. Kogu mittealkohoolsete jookide — karastusjoogid, mahlad, mahlajoogid — tootmine on A. Le Coqi juhatuse esimehe Tarmo Noobi kinnitusel plaanis koondada praegusesse Ösel Foodsi tehasesse Tartu lähistel. “Eesti tarbija jaoks ühinemine olulisi muutusi kaasa ei too. Nii Aura kui ka A. Le Coq jäävad ühinenud ettevõtte põhibrändideks, mida arendatakse eraldi hoogsalt edasi,” ütles Noop. “Ettevõtete põhistruktuurid konsolideeritakse jaanuari alguses. Senine Ösel Foods keskendub tootmisele ja tootearendusele.”

Konkurentsiamet pani A. Le Coqi ja Ösel Foodsi ühinemisele ühe piirangu, mille kohaselt A. Le Coqi siidritoodangu maht peab pärast ühinemist jääma sarnasele tasemele 2003. aasta A. Le Coqi ning Ösel Foodsi konsolideeritud siidritootmise mahuga.