700ruutmeetrisele pinnale koliv elektroonikakauplus toob tehnikahuvilistele kaasa senisest suurema valiku, teatas ettevõte.

Seoses uue ja suurema pinnaga on rohkem ruumi näiteks digifoto, mängude, ilutoodete ja arvutite osale. Seega kasvab märkimisväärselt käsimüügis olevate kaupade hulk.

„Hoolimata sellest, et aina suurem osa tehnikakaubandusest kolib internetti, soovivad inimesed ostetavaid tooteid endiselt enne oma silmaga näha ning ise proovida. Võimalusel oleme sellega arvestanud ka oma müügipindade planeerimisel. Pärnakate käsutuses olev tootevalik saab olema esinduslik,“ räägib Sandmani Grupi AS turundusdirektor Urmas Arula.

Suveperioodil on elektroonikapoodides tema sõnul kõige minevam kaup vabaajatehnika nagu näiteks erinevaid muusikapleiereid ja fototooted. Lisaks võib ennustada ka tahvelarvutite populaarsuse jätkuvat tõusu. Teisalt on alati suur nõudlus ka nö valge tehnika järele nagu näiteks energiasäästlikud pesumasinad ja külmkapid.

“Tänavune suvi tuleb muuhulgas väga spordirohke. Nii jalgpalli EM kui Londoni olümpiamängud tõstavad kindlasti inimeste huvi ka telerite vastu,” lisab Arula. Seega on tehnikamüüjaid ees ootamas kiired ajad.

Euronicsi kauplusi haldab Eestis Sandman Grupi AS, mis on 1992. aastal loodud 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte ja Eesti suurim koduelektroonika müüja. Kokku haldab ettevõte Baltikumis 23 Euronicsi tehnikapoodi.