Ühtlasi alustas Tallinna Kaubamaja koostööd LHV Pangaga, kellega koos antakse välja uus krediitkaart, millega makstes saab iga kulutatud euro pealt kahe eurosendi väärtusega boonuspunkti. Lisaks saab krediitkaart osa kõikidest Partnerkaardi soodustustest.
LHV Partner Krediitkaarti saab kuni 40 päeva kasutada intressita, seejärel on intress 18% aastas. Intressivaba periood kestab esimese ostu tegemisest kuni sellele järgneva kuu maksepäevani. Tagasimakse tähtaeg on iga kuu kümnes kuupäev. Klient saab valida tagasimaksmiseks sobiva graafiku.

“Krediitkaardi väljastame tasuta ning kasutajad, kes teevad aastas tehinguid vähemalt 200 euro eest, aastatasu maksma ei pea,” rääkis Tallinna Kaubamaja ASi turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

“Tänu suurele kaupluste arvule koguneb Partnerprogrammis ostuboonus kiiremini kui ühegi teise jaekaubandusketi tänases boonusprogrammis. Programm säilitab ka kõik oma senised hüved, sh üle 300 igakuise sooduspakkumise Selveris ning 5% allahindluse Kaubamajas, ABC Kingas ja I.L.U. -s. Partnerkaart saab ka uue atraktiivse välimuse.”

Uus programm alustab 10. mail.