Uute toodetena pakub mänguasjakett AirHogs akudel töötavaid helikoptereid ja muid hõljukeid, millest populaarseimaks kujuneb Leinatamme sõnul suure tõenäosusega filmiv helikopter HawkEye ehk Kullisilm.

"Suurematel poistel ja ka paljudel issidel paneb südame põksuma ka hea mudelautode valik nii Maistolt kui ka Wellylt," sõnas Leinatamm.

"Tüdrukutele alates 5-eluaastast on kasvavaks trendiks Barbie kõrval ka LIV nukud, mis on ülihea liikuvusega, nendega saab isegi tantsida ja kergelt riietada. Samuti saab LIV nukkudel parukaid vahetada. Väikestele lastele on valikus näiteks interaktiivseid mänguroole, tegelusmatte, beebitoole ja beebikiike."

XS Mänguasjade turundusjuht Pille Sillaste ütles, et müügistatistikale tuginedes võib taaskord välja tuua Littlest Pet Shopi sarja, mis on läbi aastate olnud edukas oma erinevate loomakeste ja komplektidega ja mida ostetakse eelkõige tüdrukutele.

"Sel aasta on lisanud ka jõuliselt tüdrukute topi Eesti turul suhteliselt uus tüdrukutele orienteeritud kollektsineerimise brand: Sylvanian Families. Tegemist on Jaapani kaubamärgiga ning sealmaal on sellele kaubamärgil juba väga pikk ajalugu," sõnas Sillaste.

"Tootevalikusse kuuluvad erinevad loomaperekonnad ja nende juurde kuuluvad aksesssuarid: majad, mööbel jne. Mänguväärtus põhineb peremudeli mängimisel ja realistliku elu jäljendamisel."

Täiesti uus ja värske õhk turul on Sillaste sõnl ka värvilised erinevas suuruses LALALOOPSY nukud.

Poiste vaieldamatu number üks kaubamärk on Beyblade`i spinnerid. Endiselt on poiste TOPis raadioteel juhitavad, kvaliteetsed ja hinnaklassilt kõrgemad Nikko autod.

Poiste ja tüdrukute ühises TOPis võib Sillaste sõnul välja tuua Schleich kaubamärgi alla kuuluvad kvaliteetsed käsitsi maalitud miniloomade kujud. Konstruktorite ehk maakeeli klotside segmendis võidutseb kindlalt Lego kaubamärk.