Suuremate klientide hulgas auditeerib PricewaterhouseCoopers ka maksuameti infotehnoloogiat, samas kui maksuamet vaeb praegu Hansapanga juhi Indrek Neivelti maksmata tulumaksu ettekirjutust, mis on tekkinud just PwC nõuannete tõttu. Vastavalt vajadusele saab maksuamet 1,5 aasta jooksul anda PwC-le konkreetseid nõustamisülesandeid. Näiteks lõppes eelmise aasta lõpus projekt, millised IT-teenused saaks konsolideerida.

Eestis on PricewaterhouseCoopersil (PwC) umbes kolmandik auditeerimisturust ja ta tegutseb üheteistkümnendat aastat. Tema paarikümne suurema kliendi seas on näiteks Tallinna linn, kes sõlmis auditeerimisfirmaga pikaajalise koostööleppe möödunud aasta sügisel. PwC teha on tänavu rahandusministeeriumi ja tema valitsemisala riigiasutuste infotehnoloogiline nõustamine ja auditeerimine.

Suurematest PricewaterhouseCoopersi klientidest Eestis võib nimetada ka Ühispanka, Sampo Panka, Eesti Raudteed, Normat, Baltikat jne. Kaotusena on PwC pidanud loobuma 2000. aastal Eesti Panga ja Tallinna Sadama auditeerimisest. PricewaterhouseCoopers on Eestis nõustanud ehitusfirmade FCM ning Koger & Sumberg ühinemist.

Venemaa ajalehe Kommersant andmetel andis investeerimisfond Hermitage Capital Management aprillis sisse rea hagisid audiitorkompanii PricewaterhouseCoopers vastu. Nõutakse gaasikontserni Gazprom finantskontrolli tulemuste mitteusaldusväärseks tunnistamist. Lisaks saatis Hermitage kaebuse Vene rahandusministeeriumile nõudmisega läbi viia PricewaterhouseCoopersi tegevuse kontroll ning peatada audiitorkompanii litsents seoses jämedate rikkumistega litsentsireeglite osas.