Investorite huviorbiidis olid “vana majanduse” aktsiad, mida peetakse usaldusväärsemateks kui kõrge volatiilsusega tehnoloogiasektorit. Lisaks sellele on näiteks mõningad reedel enim tõusnud finantssektori ja farmaatsiasektori aktsiatest aasta jooksul tõusnud isegi rohkem kui enamus tehnoloogisektori aktsiatest. Reedel avaldatud tootjahindade ja jaemüüginäitajad kinnitasid viimase aja veendumust, et Föderaalreserv 22. augustil intresse ei tõsta.

Analüütikute hinnangul otsivad investorid majanduse arengutempost vähem sõltuvaid investeerimisvõimalusi ja seetõttu ongi tähelepanu alla sattunud sellised “vana majanduse” tegijad nagu reedel tugeva tõusu läbi teinud Philip Morris ning samuti pakuvad huvi ka Coca-cola, J.P. Morgan ja Johnson & Johnson. Kokkuvõttes lõpetas Dow’ reedese kauplemispäeva 1,09 % kõrgemal 11027, 80 punktil.

Nasdaqit aitasid reedel veidi ülespoole Intel, Oracle WorldCom kuna neilt ettevõtetelt eeldatakse väiksemat sõltuvust majandustsüklitest. Nasdaqi üldindeks sulgus neljapäevaga võrreldes 0,78 % kõrgemal 3789,47 punktil.