Laid ütles Eesti Päevalehele, et otsus tema juhatuse esimeheks määramise kohta on veel liiga värske, et oma tööülesandeid täpsemalt kommenteerida. Laid ei soovinud ka öelda, kas otsus Elioni juhtima hakata tuli tal lihtsalt, lausus vaid, et uus töö on väljakutseid pakkuv.

Küsimusele, kas numbrite keeles mõtlev endine finantsdirektor võiks uues ametis klienditeeninduse poole unarusse jätta, vastas Laid eitavalt.

Varem Eesti Pangas töötanud ning välismaal ärijuhtimise magistriõpingutel viibinud Laid sai Elioni finantsdirektoriks möödunud aastal.

Vastavalt EMT nõukogu otsusele jätkab Kalm EMT juhatuse esimehena.

1. veebruarist saab Elioni nõukogu otsusega ettevõtte uueks juhatuse liikmeks Valev Tõnisson, kes hetkel täidab ettevõttes finantsdirektori asetäitja kohuseid. Samast ajast asub Tõnisson Elioni finantsdirektori ametikohale.

Kalm asus Elioni juhatuse esimehe kohale 2000. aasta detsembris. EMT juhiks sai ta novembri algul seoses Peep Aaviksoo lahkumisega.

Elioni ja EMT omanikfirma Eesti Telekomi juhatuse esimees Jaan Männik ütles BNS-ile, et suuniste kohaselt on Elioni ja EMT kõige tähtsam eesmärk tagada senisest parem ja terviklikum klienditeenindamine ning sellele toetuv koostöö.

Männiku sõnul pole ettevõtete uute juhtide nimetamine seotud Eesti Telekomi grupi juhtimisstruktuuri küsimusega.

Võimalik juhtimisstruktuuri muudatus peab midagi lisama klienditeenindusele ja kasumlikkusele, märkis Männik. Otsus võib tema sõnul olla, et EMT ja Elion jätkavad eraldi ettevõtetena. Männik on varem öelnud, et teeb ettepaneku Elioni ja EMT ühendamise või mitteühendamise kohta järgmisel kevadel.