„Kõige kvaliteetsem levi Otepää linnas on Elisal – 22. veebruaril toimunud sõltumatu mõõtmistulemuse kohaselt ületame seal konkurente nii kvaliteedi, võrgutiheduse kui ka signaali tugevuse osas,” ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen ettevõtte teates. „Eesti talvepealinnast Otepääst sai lühikese aja jooksul juba kolmas Lõuna-Eesti linn, kus Elisal on kõige kvaliteetsem leviala. Samasse ritta kuuluvad Otepää kõrval veel Tartu ja Võru.”

Sami Seppäneni sõnul jätkab Elisa juba mullu alanud suuremahuliste investeeringutega leviala ja sidekvaliteedi parandamist Eesti erinevates piirkondades ka sel aastal, keskendudes praegu riigi lõunapiirkonnale. „Lisaks Otepää linnale, kuhu rajasime kolm uut tugijaama, tuleb teist samapalju peatselt juurde ka linna lähikonda – koguinvesteeringu mahuks on umbes viis miljonit krooni,” märkis Seppänen.

Kuna kõik Elisa uued tugijaamad on mobiilset internetti võimaldava EDGE-toega, siis muutub Sami Seppäneni sõnul kiiremaks ja kvaliteetsemaks ka Lõuna-Eesti kuplitel leviv andmeside: „Mobiilne Internet pole ammu ainult ärimeeste ja kontoriinimeste töövahend ja privileeg, see toob maapiirkondades korraliku ühenduse ka koduarvutisse.”