Sisseehitatud lairiba mobiilsidesüsteemid UMTS ja HSUPA tagavad senisest kiiremale ja suurema jõudlusega arvutile traadita interneti­ühenduse, olenemata ajast ja kohast, teatas Fujitsu Siemens.

Fujitsu Siemens Computersi müügijuhi Antti Vari sõnul on uuringud näidanud, et kahe aasta pärast töötab veerand inimestest igapäevaselt väljaspool kontorit. Just nendele 850 miljonile n-ö mobiilsele töötajale ongi LIFEBOOK S6410 mõeldud. “Kuna arvuti kaalub vaid 1,7 kilogrammi ning selle aku peab vastu kogu tööpäeva, on seda mugav kaasas kanda. Sisseehitatud lairiba mobiilsidetehnoloogiad võimaldavad aga olenemata ajast ja kohast kõikjal internetti kasutada,” tutvustas Vari Fujitsu Siemensi uut sülearvutit.



1,7 kg kaaluv 13,3 tolli suuruse ekraaniga LIFEBOOK S6410 on kergeim täna turul pakutav moodulpesaga sülearvuti. Intel Centrino Duo platvorm koos 965GM kiibistikuga võimaldab probleemideta üheaegselt kasutada mitut programmi. Inteli Turbo Memory funktsioon suudab käivitada sageli kasutatavaid programme kaks korda kiiremini ning vähendada sülearvuti alglaadimise aega 20 protsendi võrra. See säästab voolu ja pikendab aku eluiga.



Integreeritud WLAN ja Bluetooth ning UMTS/HSUPA tagavad sülearvutile kiire internetiühenduse. HSUPA garanteerib andmete allalaadimiskiiruse 7,2 MB/s ning üleslaadimiskiiruse 1,4 MB/s. Integreeritud ConfCamera muudab sülearvuti LIFEBOOK S6410 eriti sobivaks ka videokonverentside pidamiseks.