Viimase suvega on kohtule oma äärmises kitsikuses elamise edukalt selgeks teinud nii Lääne-Virumaa suurima ärimehe Oleg Grossi poeg Georg Gross kui ka mõlemad perekonnad Sõnajalad, kirjutab Äripäev.

Veel mõni aeg tagasi teati Rakveres ainult ühte Hummerit, mis kuulus Oleg Grossile, kuid millega sõitis sama palju tema poeg Georg Gross. Eelmisel aastal oli Georg Grossi ametlik tulu pärast tulumaksu tasumist 53 000 krooni, samas on ta tõenäoliselt 36 miljoni krooni suuruse OG Elektra pärija ning talle kuuluvad juba praegu mõni aasta tagasi soetatud hüpoteegivaba korter Tallinna kesklinnas ning ligikaudu kolmkümmend hektarit maad Lääne-Virumaal.

36 900 krooni suurune kautsjon käib talle siiski üle jõu, vähemalt nii arvas kohtunik Heli Väinaste, kes tegi oma otsuse mehe eelmise aasta sissetuleku põhjal.

Perekonnad Sõnajalad suudavad aga kahe pere peale kokku säästa kõigest 40 krooni kuus. Neli töötavat Sõnajalga teenivad igaüks kuus kätte 6000-7000 krooni. Seetõttu vabastas Tallinna ringkonnakohtunik Ulvi Loonurm Sõnajalad neilt 13 miljonit krooni välja mõistnud kohtuotsuse vaidlustamiseks 200 000-kroonise riigilõivu tasumisest.