Senine juhatuse esimees Gunnar Kobin valiti Ülemiste City omanikfirma Smart City Group nõukogu liikmeks.

"Ülemiste Citys välja mõeldud kontseptsiooni rahvusvaheline turustamine on minu jaoks uus ja põnev väljakutse, mis vajab täielikku pühendumist,” ütles värske nõukogu liige.

„Gunnar Kobina eestvedamisel on loodud ettevõte, mis eristub oma eesmärkide ja tegevuste poolest seninähtust – ambitsioonikas projekt luua keskkond teadmistepõhise ettevõtluse tarbeks,“ kommenteeris Ülemiste City nõukogu esimees Ülo Pärnits. „Arvame, et senine projekt on valmis eksportimiseks ning Gunnar soovis sellele pühenduda.“

„Meie eesmärgiks on endiselt parima võimaliku töökeskkonna loomine targa äri ettevõtetele, nendevahelise koostöö arendamine ja seeläbi rahvusvaheliselt konkurentsivõimelise ettevõtluskeskkonna loomine,“ kinnitas juhatuse esimees Andre Veskimeister.

Veskimeister on olnud üle kahe aasta Ülemiste City arendusjuht. Varasemalt on ta töötanud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses, Eesti Geenikeskuses ja 10 aastat ettevõtjana reklaami valdkonnas. Ülemiste City juhatuse esimehe ametis alustas ta selle nädala algusest.

AS Ülemiste City on Tallinna Lennujaama naabrusesse asuv Targa Äri Linn.

Linnakusse rajatakse üle paarisaja tuhande ruutmeetri büroopinda ning kerkivad kõrgtehnoloogilised tehased. 2006. aasta sügisel kolisid Ülemiste Citysse tarkvaraarendusettevõte Webmedia ning Mainori Kõrgkool.

2007. aasta sügisel valmisid ML Arvutite tehas ning linnaku südamesse rajatud Eesti suurim restoranitänav Mercado.

2008. aasta jaanuaris kolis Ülemiste Citysse IT-ettevõte Helmes ja talendijuhtimise firma Fontes ning sama aasta kevadel valmis Baltikumi ühe suurima IT-ettevõtte Microlink uus hoone, sügisest asub linnas ka Cisco Systemsi kuldpartner Santa Monica Networks.