Väätsa Agro juht Tiit Tuuleveski kinnitas, et mõne ettevõtja otsest huvi piimatootja vastu ta ei tea ning Väätsa Agro pea kõikide aktsiate avalikule enampakkumisele panek on omanikevaheline asi, mida meedia vahendusel pole hea lahata, kirjutas aripaev.ee.
Vahefinantseerimist pakkuv ettevõte Hanseatic Capital Estonia OÜ müüb avalikul enampakkumisel alghinda määramata ligi kolm miljonit aktsiat ehk pea terve Väätsa Agro aktsiakapitali ning seda, kas võib ka nii juhtuda, et esimene enampakkumine kukub läbi ja samuti ka teine ei osanud Tuuleveski ennustada, kuid tunnistas, et see võib-olla mingi stsenaarium.
Tuuleveski kinnitas, et lühidalt öeldes võttis Urbanfors Väätsa Agro aktsiate tagatisel Hanseatic Capital Estoniast laenu ning nüüd ei suuda seda enam tagasi maksta.
Väätsa Agro, mille karja kuulub 1950 lüpsilooma ja 1500 noorlooma peab praegu prioriteediks vee peale jäämist ning kevadtöödega peale hakkamist ning Tuuleveski sõnul peab põllumees täna vähemalt kuus kuud ette mõtlema, mida loomadele talvel ette anda.