SeedCampile kandideeris üle maailma ligi tuhat ettevõtet, kellest eelmisel nädalal oli Londonis kohapeal kakskümmend start-up'i, lisaks GoWorkaBit'ile ka teine Eesti idufirma Svipe. SeedCampi võit tähendab lisaks investeeringule ka kolmekuulist mentorprogrammi koos maailmatasemel ettevõtjate ja spetsialistidega ettevõtetest nagu Google ja Twitter ning  võimalust tutvustada oma ideed ning äri sadadele investoritele, sealhulgas sõita kohale ka Silicon Valley'sse.

GoWorkaBiti esindaja Kei Karlsoni sõnul koosnes nädal suuresti mentorite sessioonidest, aga ka treeningutest. "Kohtusime kokku enam kui 300 mentori, ettevõtja ja investoriga. Iga päev oli ka kõvasti pitch'imist (pitching ehk ettevõtte ärimudeli tutvustamine lühikese aja jooksul - toim.). Ma arvan, et koos harjutamistega kokku pitch'isin selle nädala jooksul umbes 300 korda." ütles Karlson.

Ta lisas, et nädalaga õpiti väga palju, näiteks seda, mida hindavad alustava ettevõtte juures investorid ja mida tuleb teha enne suurema investeeringu kaasamist.

Kolme  minutiga leiti kuus töötajat

GoWorkaBit on veebirakendus, mille kaudu on ettevõtetel võimalik kiiresti lühikeseks ajaks lisatööjõudu leida ja tööotsijatel endale sobival ajal lisaraha teenida. Detsembris päästis GoWorkaBit nii mõneski ettevõttes töötajate jõulud aidates näiteks Cherry.ee'l ja Rahva Raamatul suurenenud koormuse ajal lisatöötajaid leida.

Töövahetuskeskkonna senine rekord on tööandjale kolme minutiga kuue inimese leidmine. Kei Karlsoni sõnul on andmebaasis juba neli tuhat kasutajat ja ettevõtte arendamisega tegeleb täiskohaga kolm inimest.