„Mida kauem oled töö juures, seda kiiremini saad. Kes teeb viie tunni kaupa, sellel läheb 20 aastat, kes teeb 12 tunni kaupa, saab viie aastaga hakkama,“ lausus Jaaksoo

„Ma ei tea ühtegi noort, kes enne 30. eluaastat tohiks minna tööle mitte esimesena ja lahkuda mitte viimasena,“ lausus Jaaksoo.

Tema sõnul on oluline, et inimene oma ettevõtmisesse panustaks ja kui tundub, et enam ei ole see tegevus õige, siis tuleb töölt lahkuda.

"Kui sa tunned ühel hetkel, et see on koht, kust võid ära ära minna, siis mine. Kui sa ei lähe, teed sa liiga sellele ettevõttele ja veel rohkem iseendale, sest sa ei ole nõus panustama seda 10 000 tundi paari aastaga, et asja ära õppida. Sa ei ole valmis selleks, et täiendavalt oma vabal ajal teema kohta lugeda, sa ei ole nõus pidama lisavestlusi oma vabal ajal," rääkis Jaaksoo.

Ettevõtjatele annab suure kogemustepagasiga Jaaksoo soovituse: "Ära palka jobusid ja kui neid on, siis saa neist ruttu lahti". Seda põhjusel, et teiste inimestega mitte haakuv ja ettevõtte väärtusi mitte jagav inimene võib teha firmale uskumatult palju kahju.

Mida veel Jaaksoo oma tegevuse jooksul kogenud on, milles ebaõnnestunud ja mida sellest kõigest õppinud, saab näha inspireerivast videost.