Soovides keskenduda oma põhitegevusaladele, sõlmisid Unimedi enamusosalust omav investeerimisfirma BaltCap ja vähemusosanikud kokkuleppe ettevõtte osaks olevate unekeskuse, eriarst ja päevakirurgia üksuste müügiks Unimedi senisele osanikule Vallo Veeringule. Tehingu osana lahkub Vallo Veering grupi omanikeringist ja nõukogust ning jätkab unemeditsiini- ja päevakirurgiteenuste pakkumist eralduvas uues ettevõttes. Unekeskuse kaubamärgiks saab Hea Une Keskus ning eriarstiabi- ja päevakirurgiakeskuse nimeks Pea- ja Kaelakirurgiakeskus.

Unimed Ühendatud Kliinikud koondas seni ühe katuse alla hambakliiniku, ortodontiakeskuse, unekeskuse, eriarstide vastuvõtud ja päevakirurgia.

Unimed Ühendatud Kliinikute juhatuse esimehe Erki Mölderi sõnul on Unimed kasvanud viieteistkümne aastaga juhtivaks raviasutuseks, mis tegutseb viies ravivaldkonnas ja mida eristab interdistsiplinaarne ravi, teadmistepõhine kliiniline arendustöö ning eri erialade arstide ja kliinikute vaheline tihe koostöö.

Erki Mölder: "Oleme Eestis ortodontia valdkonna tunnustatud liidrid ja eestvedajad ning meie hambaarstipraksis on patsisentide poolt samuti kõrgelt hinnatud. Soovime neile kahele põhivaldkonnale keskendudes pakkuda Eesti inimestele parimat ravi nii Tallinnas, Tartus kui Pärnus ning kaheksas väiksemas kohas üle Eesti, olles tuntud kui juhtiv eraravikeskus Eestis."

Vallo Veering: "Hea Une Keskus on hetkel ainuke unemeditsiini alast täisteenust pakkuv unekliinik Balti riikides ja Põhjamaades. Hea Une Keskuse teeb unikaalseks eriarstide meeskonna poolt koostatav raviplaan, mille käigus eriarstid osalevad ka vahetult raviplaani elluviimisel. Unemeditsiini alast koostööd tehakse igapäevaselt Bordeaux ja Stanfordi ülikooli teadlastega."

Tehingu hinda osapooled ei avalikusta. Tehing ei too kaasa muudatusi patsientide teenindamises või raviteenuse pakkumise asukohtades. Eraldumise juriidiline ja korralduslik pool plaanitakse lõpuni viia kevadsuvise perioodi jooksul.

Unimed Ühendatud Kliinikud on üks Eesti juhtivaid erameditsiinikeskusi, kus terviseteenuseid osutavad erinevate alade tipptegijad. Unimed Ühendatud Kliinikud alla kuuluvad ortodontiakeskus, hambakliinik ja hambalabor. Unimed Ühendatud Kliinikud pakuvad raviteenuseid Tallinnas, Tartus ja Pärnus ning veel kaheksas väiksemas kohas üle Eesti. Unimedi omanikud on investeerimisfirma BaltCap ja ettevõtte juhtkond.