Ohtlikult madal katvus

Hiljuti avaldatud aruanne asetab krüpto kindlustusturu umbes 5 miljardi dollarini. Kui arvestada, et krüptomaastiku kogumaht on umbes 115 miljardit dollarit, on lihtne näha, et enamik inimeste krüpto ei ole kaitstud kadumise või varguse eest. Isegi Põhja-Ameerika suurim krüptovahetus Coinbase kindlustab ainult 2 protsenti kogu oma krüptohoiustest vastavalt ettevõtte juhistele.

Krüptokindlustuse liigid

Krüptokindlustus jaguneb kahte kategooriasse: kaubanduslik kuritegevus ja mündi turg. Traditsiooniliselt hõlmab see soomusautosid, sularahaautomaate ja teie kuuma rahakotti. Seevastu eriturgude kindlustus hõlmab selliseid esemeid nagu sinu seifis olev kullakang või see Picasso, mida hoiad enda elutoa seinal. Külmad ja paberrahakotid kuuluvad sellist tüüpi krüptokindlustuse alla. Mainekatel vahetuspunktidel on mõlemat tüüpi katvus.

Winklevoss Kaksikud: Gemini vahetusturg

Oktoobris 2018 sai New Yorgis asuv Gemini vahetuspunkt üheks esimeseks suureks vahetusturuks, mis kindlustab kasutajate rahalisi vahendeid. Turgu omavad krüpto miljardärid ja Winkdexi segatud indeksi loojad, Winklevossi kaksikud. Selle ülesande täitmiseks otsisid äriühingu ametnikud juhtivaid pakkujaid, sealhulgas Londoni - põhist kindlustusfirmat Aonit.

ICO kindlustus

Lisaks vahetusturgudele on ICO-d veel üks valdkond, mis nõuab rohkem krüpto-kindlustuskatet. ICO-de kindlustuskaitse võib katta suure hulga kahjusid. Ideaaljuhul hõlmab ICO katvus kaitset häkkerite, raskete varguste ja valitsuse regulaatorite eest. FounderShield on näide kindlustusseltsist, mis pakub seda tüüpi kindlustust ettevõtetele.

Isiklik krüpto rahakotikindlustus

Krüptokindlustuse omandamine sinu rahakotile ei olnud keskmise krüptokaupleja jaoks veel hiljuti võimalik. Sellise ettevõtlusega seotud kulud olid liiga suured ja mõttetud kõigi jaoks peale vaalade. Õnneks tulid mõned plokiahela arendajad välja mõningate kulutõhusate lahendustega.

Marsh ja McLennan

USA-s asuv Marsh ja McLennan’i ettevõte on spetsialiseerinud kindlustusele plokiahela idufirmadele. See on tänaseks üks edukamaid krüptokindlustuse pakkujaid. Ettevõte on hiljuti moodustanud kümneliikmelise plokiahelai arendusmeeskonna, et edendada ennast selles sektoris.

Aon

Aon on maailma suurim krüpto-kindlustuse pakkuja. Hiljutise uuringu kohaselt vastutab ettevõte üle 50 protsendi kogu turul väljastatud krüpto-kindlustusest. Nagu eespool mainitud, on ettevõte nüüd Winklevoss’i kaksikute Gemini vahetusturu kindlustusandja.

Krüpto-kindlustus: Sinu Satoshi kaitsmine

Nüüd, kui krüptokindlustus on kättesaadav, võib olla aeg uuesti üle vaadata enda kaitsetase. Digitaalsed varad loovad kaitse seisukohalt ainulaadseid väljakutseid. Üks on kindel - uued kindlustuslahendused pakuvad ülejäänud turule kindlasti konkurentsivõimet.

Jaga
Kommentaarid