Grupi konsolideeritud EBITDA aruandeperioodil oli 1,47 miljonit eurot, kasvades 31 protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, mida mõjutas enim bioloogiliste varade ümberhindlusest tulenev kasum summas 0,85 miljonit eurot. Äritegevuse EBITDA (s.o enne ühekordseid tulusid-kulusid ja kalavarude ümberhindlust) oli 0,73 miljonit eurot. Eelmise aasta kolmandas kvartalis oli see 1,06 miljonit eurot.

2018. aasta kolmandas kvartalis oli ettevõtte puhaskasum 0,14 miljonit eurot.

PRFoodsi juhatuse liige Indrek Kasela ütles, et eelmisel majandusaastal grupis alustatud ümberkorraldused on andnud positiivseid tulemusi.

„Kalakasvatuse osas oleme lootusrikkad, et saame juba 2020. aastal täiendavaid kasvatusmahte. Jätkame selleks vajalike ettevalmistuste tegemist, mille tulemusel saaksime suurendada oma Eesti kalakasvandustest tulevat kvaliteetset toorainet," lausus Kasela.

„Eesti kalatööstust tabanud listeeria puhangu taustal võime kinnitada, et PRFoodsi ettevõtted on läbinud kõik täiendavad kontrollid edukalt. Suurimat rolli mängib siin meie ettevõtete sisemine kvaliteedijuhtimine sh oma laboratooriumites igapäevaselt läbiviidavad kontrollid alates tooraine ostust kuni toote tehasest väljastamiseni," lisas ta.