Maailma ajalooline kogemus annab ühemõtteliselt tunnistust asjaolust, et just rahva rahaühistud ja ühistupangad elasid majanduskriisid üle. Nad jätkasid arenemist, olid edukad, investeerisid ja teenisid oma kliente kohusetundlikult. Rahvaalgatusena sündinud rahaühistud – need ongi demokraatliku ühiskonna põhiinstitutsioonid ja mikroökonoomika edasiviijad. Hoiu-laenuühistu ERIAL on särav näide sellise finantsühistu mudeli õnnestumisest ja õitsengust. 2019. aasta finantsnäitajate tulemuste põhjal lõpetas ERIAL finantsaasta kasumiga. Pärast 2019. aasta majandusaasta bilansi esitamist äriregistrile on kogu teave avalikult kättesaadav.

Töötame pidevalt uute finantstoodete ja juba olemasolevate finantslahenduste täiustamise nimel ning oleme seadnud eesmärgiks arendada nii pakutavate finantsteenuste osutamise kvaliteeti kui ka ERIALi kui Eesti kõige moodsamat, innovaatilisemat ja kiiremini arenevat hoiu-laenuühistut tervikuna. Seetõttu teeb hoiu-laenuühistu ERIAL juba alates 2020. aasta 1. jaanuarist kõigile ERIALi liikmetele võimalikuks lisaks ERIALi kasumist osasaamisele (kuna osamaks – see on investeering, mis toob igal aastal dividende) saada osamaksult lisasissetulekut fikseeritud aastaintressi kujul.

Perspektiivid. Mille poole püüdleme?

Esimene ühistuline pank Erial Ühistupank, mille loomise poole me käesoleval ajal liigume, hakkab tegutsema ainult oma klientide huvides. Meie põhieesmärk on tõestada, et on võimalik pakkuda parimaid finants- ja pangateenuseid mõistliku hinnaga, säilitades samal ajal kõrgel tasemel kasumlikkuse ja klienditeeninduse.

Hea võimalus lisatulu teenimiseks

Tänapäeval saate avada hoiuse või võtta laenu mitte ainult pangas, vaid ka teistes usaldusväärsetes finantsasutustes, kes pakuvad soodsamaid tingimusi. Eesti kapitalil põhinev hoiu-laenuühistu ERIAL pakub finantsteenuseid inimestele ja ettevõtetele, kes on huvitatud oma rahaliste vahendite säilitamisest ja suurendamisest.

Kõrge intressimääraga usaldusväärsed hoiused

  • Pikaajaline hoius – 12% aastas
  • Kogumishoius – 11% aastas
  • Tähtajaline hoius – 10% aastas
  • Arveldushoius – 9% aastas

Kuidas saada kliendiks ja astuda ühistusse?

1. samm

Registreeruge ja allkirjastage sisseastumisdokumendid.
Seda saab teha veebisaidi erial.ee kaudu või meie esindusse isiklikult kohale tulles. Kaasas peab olema pass või ID-kaart.

Esindused asuvad aadressidel
• Suur-Ameerika 12, Tallinn 10122 (1. korrus / eraldi sissepääs tänavalt) ja
• Tornimäe 5, Tallinn 10145 (1. korrus / eraldi sissepääs tänavalt).

2. samm

Tasuge liikme sisseastumismaks.
Tasutakse üks kord. Makse suurus füüsilistele ja juriidilistele isikutele on 9 eurot.

3. samm

Tasuge sisseastumise osamaks.
Selle minimaalne suurus füüsilistele ja juriidilistele isikutele on 30 eurot.

Tähelepanu! See on finantsteenuse reklaam. Tutvuge enne otsuse langetamist tingimustega veebisaidil erial.ee ja vajaduse korral konsulteerige meie spetsialistidega telefonil (+372) 615 0072.

Jaga
Kommentaarid