“Me näeme, et inimeste huvi reisimise vastu on endiselt olemas ning hiliskevadisi ja suviseid puhkuseid juba planeeritakse. Meie uus broneeringu muutmise võimalus annab reisijatele vajalikku paindlikkust ja lisakindlust tulevase reisi planeerimisel,” lausus Air Balticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Ajutine ettepanek rakendub kõikidele uutele Air Balticu lennupiletite broneeringutele, mis on tehtud ajavahemikul 10. - 31. märts 2020, kusjuures muudetud reis peab toimuma kuni 31. detsembrini 2020 ning võimalik on teostada vaid ühekordset kuupaeva muutmist.

Lisaks sellele lubab lennufirma muuta ka kõiki broneeringuid, mis on tehtud kuni 9. märtsini ja mille reis pidi toimuma kuni 31. märtsini. Mainitud broneeringute reisikuupäevasid saab samuti muuta ilma lisatasudeta ning muudetud reisikuupäev peab mahtuma 2020. aastasse.

Reisikuupaeva muudatus peab olema tehtud enne reisi toimumisaega. Juhul kui lennupileti hinnatase pole enam uue broneeringu puhul kättesaadav, tuleb muudatuse tagajärjel tekkinud hinnavahe tasuda. Reisi lähtepunkti ja sihtpunkti ei ole siiski seejuures võimalik muuta.