AS Operaili nõukogus jätkab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi transpordi arengu ja investeeringute osakonna juhataja Indrek Gailan. Uuteks liikmeteks saavad Tamro Balticsi tegevjuht Leon Jankelevitsh, FinanceEstonia juhatuse liige Kaido Saar, rahandusministeeriumi riigivara osakonnajuhataja asetäitja Tarmo Porgand ning endine ORLENi juht Siret Liivamägi.

Operail on rahvusvaheline raudtee logistikaettevõte, mille põhilisteks ärisuundadeks on kaubavedu, veeremi rent, ehitus ja remont.

AS Eesti Raudtee nõukogu uues koosseisus on TREV-2 Grupi juhatuse esimees Sven Pertens, Amserv Grupi tegevjuht Rene Varek, RB Raili juhatuse liige Kaido Zimmermann, Soraineni partner Carri Ginter, rahandusministeeriumi riigivara osakonna juhataja Kaie Karniol ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi raudteetalituse juhataja Indrek Laineveer.

Eesti Raudtee arendab ja hoiab korras 1214km raudteed, 61 jaama ja 129 reisijate ooteplatvormi, vastutab raudtee efektiivse liiklusjuhtimise ja ohutuse eest ning tegutseb regiooni raudteealase kompetentsikeskusena.