Avarad ruumid
Paljud seminaride ja loengute korraldajad on koroonakriisis avastanud Lauluväljaku siseruumid. Varem kasutusel olnud väiksemad kohad, näiteks eri koolide klassiruumid, ei paku tänases olukorras piisavalt ohutu osalemise võimalusi. Just hajutamine ja distantsi hoidmise võimalus on nii osalejate kui ka korraldajate enim oodatud märksõnad.

Lauluväljaku kaks suurt saali – muuseas, ainulaadse merevaatega – teenindavad mõlemad mugavalt 350 inimest ja seda vastavalt uutele soovituslikele reeglitele. See tähendab, et üritusel osalejad ei pea paaniliselt otsima nurka, kus vabamalt hingata saab, vaid ruumi ja õhku on kõikjal. Lisaväärtusena on laulukaare majas veel 7 väiksemat ruumi privaatsust vajavateks nõupidamisteks ning laoruumid inventari hoiustamiseks. Samas pole erilist vajadust mööblit ise kaasa tuua, sest meie rikkalik rendiladu sisaldab palju põnevat klapptoolidest mugavate diivaniteni, dekoratsioonidest rääkimata. Mõistagi on kohapeal olemas ka konverentsi-, heli- ja valgustehnika.

Meie väga kogenud projektijuhid käivad kogu ürituse teekonna jooksul kliendi kõrval ning jagavad parimaid ideid suurepärase lõpptulemuse saavutamiseks. Just huvitavate lahenduste kombineerimine klientide ja Lauluväljaku meeskonna mõtetest toob kokku ühtse terviku, mis on ürituse külaliste jaoks nauditav.

Lõputute võimaluste väliala
Tallinna Lauluväljak on rajatud ürituste korraldamise paigaks, mistõttu on kogu meie ala logistiliselt läbi mõeldud ning väga mugavalt kasutatav. Üheks suureks eeliseks lisaks kesklinnas paiknemisele on ka tasuta parkimisvõimaluse pakkumine alal. See tähendab eelkõige praktilisust ja mugavust ning õhtuste ürituste pidulike riietega pole vajalik kaugelt kõndida, vaid saab auto jätta toimumiskoha lähedale. Samuti toimib tihe ühistranspordiühendus nii Pirita teed kui ka Narva maanteed mööda.

Küllaltki tavapäraseks on saanud siseruumide kombineerimine välialaga, kus päevased sündmused toimuvad õues ning õhtused sees. Mõistagi kaitseme soovi korral osalejaid Eesti muutliku ilma eest ning püstitame nägusad ja praktilised telgid, sisustame need mööbliga ning jaheduse korral kütame kuumakski.

Sel suvel kogus populaarsust ürituse kavasse lisada disc golf’i ehk kettagolfi võistlus Lauluväljaku pargialal. Professionaalide välja töötatud rada pakub põnevust nii algajale kui ka juba vilunud harrastajale. Võite ka kindlad olla, et kui oma ürituse külalistele pakute võimaluse Tuletorni minna, nautimaks vaadet merele ja kesklinnale, siis meenutatakse seda veel hiljemgi.

Mõistlikud lahendused
Kuigi Lauluväljak suudab väärikalt vastu võtta ka maailma kuulsaimad staarid, siis eriti hästi jäävad meelde just väiksemad üritused, mitmed südamlikud pulmad ning peensusteni läbi mõeldud firmaüritused.

Silmas pidades tänase majanduse heitlikku olukorda, oleme alati valmis kõikide klientide ja partneritega individuaalselt ja detailselt arutama planeeritavat sündmust. Jälgime ja aitame järgida kõiki vajalikke soove, reegleid ja näpunäiteid. Kõige selle taustal tagame ka sündmuse kvaliteetse toimimise ajalooliselt väärikas ja unikaalses kohas – Tallinna Lauluväljakul.

Seega, soovides korraldada üritust, tasub meiega kindlasti ühendust võtta. Muide, infoks ja praktiliseks silmailuks on valminud ka Lauluväljaku virtuaaltuur, mis annab ülevaate meie siseruumide võimalustest: virtuaaltuur.lauluvaljak.ee.