Palmipuu on vandeaudiitor ja Juristide Liidu president. Palmipuul on kolm kõrgharidust: Tartu Ülikooli raamatupidamise ja majandusanalüüsi eriala magistrikraad, Tartu Ülikooli sotsiaalteaduse magistrikraad majandusteaduses ja Tallinna Ülikooli õigusteaduse magistrikraad.

Kokk on varem töötanud vandeadvokaadina, õigusteenistuse juhina Eesti Pangas ja juristina Hansapangas. Aastatel 2018-2020 kuulus ta idufirma Wallester juhatusse. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna, Estonian Business School’i rahvusvahelise ärijuhtimise eriala ja saanud magistrikraadi Hamburgi Ülikoolis.

Seni finantsinspektsiooni nõukogusse kuulunud maksu- ja tolliameti endise juhi Valdur Laidi ning rahandusminsiteeriumi kantsleri Veiko Tali volitused said augustis läbi.

Lisaks kuuluvad nõukogusse rahandusminister Martin Helme, Eesti Panga president Madis Müller, Eesti Panga asepresident Maive Rute ja Eesti Panga nõukogu liige Rein Minka.

Septembri lõpus kirjutas Eesti Ekspress, et Helme teeb valitsusele ettepaneku nimetada finantsinspektsiooni nõukogu liikmeteks Mai Palmipuu ja Hannes Veskimäe. Varem Hansapangas ja Nordea Eesti filiaalis töötanud Veskimäe lahkus pangandusest vägeva pauguga.

Veskimäe ärritas pangajuhid üles seoses pangatöötajate ametiühinguliikumise eestvedamisega ning raamatuga „Vabariigi vaenlased ehk meenutusi vastupanuvõitlusest Skandinaavia kapitali kolonialismi vastu Eestis aastatel 2006–2018“, mille avaldas Anti Hegemooni varjunime all.

Eesti suurpankades võeti raamat vastu valuliselt, sest autor süüdistas panku ja nende omanikke rohketes pattudes, mille tõttu kannatasid nii kliendid kui pankade töötajad.

Helme ütles täna valitsuse pressikonverentsil, et Veskimäe jäi välja Isamaa vastuseisu tõttu.