Prisma garanteerib, et 800 Hinnagarantiis oleva toote hinnad Prisma kauplustes ei kasva, sõltumata maailmaturu või teiste jaekettide hinnatõusudest.
Küll aga võivad Hinnagarantii toodete hinnad antud perioodil langeda. Hinnagarantiis olevatele toodetele tagab Prisma Peremarket Eesti jaeturu soodsaimad püsihinnad. Võimalikud hinnatõusud katab ettevõte oma kasumi arvelt.

„Prisma lubadus on seista püsivalt soodsate hindade eest Eesti jaeturul,“ sõnas Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen.

„Koos hindade külmutamisega tagame Hinnagarantii toodetele ka Eesti jaeturu soodsaimad püsihinnad. Seega vajadusel oleme valmis hindadega veel madalamale tulema ja katma toodete hindade püsimise või languse oma kasumi arvelt.“

Hinnagarantii toodete seas leiab endiselt laia valiku igapäevaseid toidukaupu, aga ka tööstuskaupu.

„Näiteks kasvas eelmisel aastal puuvilla hind maailmaturul, mis tõi omakorda kaasa puuvillast valmistatud rõivatoodete hinnatõusu. Hinnagarantii peatab ka mitmete taoliste toodete hinnakasvu Prisma kauplustes.“

Hinnagarantii perioodi jooksul võib Prisma Peremarket Hinnagarantii märki kandvat toodet vajadusel asendada teise samas kvaliteediklassis oleva tootega, kuid Hinnagarantiis olevate toodete arv on alati vähemalt 800 toodet.

Eelmisel aastal kasvasid hinnad Eestis keskmiselt 5%. Kõige kiiremini kerkisid aga toidu ja mittealkohoolsete jookide hinnatase, küündides pea 10%.
„Ajal kui kerkivad kütte, elektri ja muud hinnad püüame Prismaga kaasa aidata vähemalt igapäevatoodete hindade stabiilsusele,“ lisas Lihavainen.

Eelmisel aastal külmutas Prisma Peremarket 40 toote hinnad. Kampaania tõi kaasa palju positiivset tagasisidet klientidelt.

Hea lugeja, anna teada oma kogemustest Prisma Hinnagarantii hindadega. Kirjuta sellest antud artikli kommentaaridena.