Mõeldes Ramirendile, meenuvad esimese asjana ilmselt masinad, kuid tegelikult on Ramirent enamat kui lihtsalt masinad. Ettevõtte kõige väärtuslikum vara on inimesed, nende teadmised ja kogemused aitavad Ramirendi klientide jaoks suuri asju korda saata.

Ramirent otsib enda meeskonda uuendusmeelseid inimesi. Heal kandidaadil peab olema soov teha asju paremini — olema avatud, edumeelne ja pühendunud. Kui enamik inimesi teab Ramirenti kui ühte Euroopa suurimat ehitustehnika rendilahendusi pakkuvaid ettevõtteid, siis Tallinnas asub ka finantsteenuste keskus. Finantsteenuste keskus pakub ettevõttesiseselt tehingute arvestuse ning raamatupidamise teenust ning olemas on ka äriarenduse osakond. Keskuses töötab rahvusvaheline meeskond, töökeeleks on inglise keel. Kandideerimisel annab eelise mõne Skandinaavia riigi keele oskus. Enamjaolt otsitakse keskusesse erineva taustaga raamatupidajaid.

Virtuaalmessil on võimalik näha Ramirendi tööpakkumisi, neile kandideerida ning Ramirendiga otse suhelda ja küsimusi küsida. Selleks kliki SIIA.

Kui rääkida Tallinnasse loodud finantsteenuste keskuse tagamaadest ehk miks Ramirent otsustas luua sellise keskuse Eestisse, siis põhjused selleks oli erinevad. Mitmetel suurettevõtetel on juba pikemat aega trend, et raamatupidamine ja muud tugiteenused koondatakse ühte kohta. Koos töötades suureneb töö kvaliteet, töö on efektiivsem, paraneb sisekontroll. Koostöös suudetakse erinevaid protsesse parendada. Ramirendile oli oluline ka see, et Eesti asub Skandinaaviale lähedal. Kultuur on sarnane ja edasi-tagasi reisimine ei võta palju aega.

Ramirent PLC kuulub Euroopa juhtivate ehitusseadmete rendi- ning müügifirmade hulka. Ettevõte on noteeritud Helsingi börsil, peakorter asub Soomes, Helsingis. Kontsernis töötab ligi 2600 inimest kümnes erinevas riigis.


Jaga
Kommentaarid