Lisaks koos Sillaga lahkunud Urmas Ustavale ja Ants Karule, kes lõid kolmekesi Lextali büroo, lahkus peagi Kaido Pihlaka juhitud HETAst ka advokaat Üllar Talviste, keda teatakse kui Edgar Savisaare esindajat. Mõni aeg hiljem lahkusid sealt veel Indrek Tederi büroosse Daisy Tauk ja Simon Levin, Pilve juurde läks üle Andres Aavik.

Äris, kus tuntud kaubamärgil on suur roll, on oma asja alustamine julge ettevõtmine. Praegune advokaatide noorem põlvkond on kolmekümne ringis ja endale tuntud büroode varjus nime teinud, samas eas alustasid mitmed tänased edukad büroode juhid oma ettevõtmisega.

Aeg on näidanud, et vaatamata tuntud nime olulisusele pole ka sel alal kõigutamatuid. Nii töötab ehk ühes paremini teatud büroos V. Kaasik & Co täna omanik Viktor Kaasiku kõrval vaid üks vandeadvokaat. Ka HETA on oma positsiooni oluliselt kaotanud.

Nende sündmustega on siinsel advokaaditurul läinud lahti advokaatide aktiivne liikumine büroode vahel, millega kaotatakse ja võidetakse kliente. Hoogu koguva konkurentsiga kaasnevad uued vastuolud.