„Üha enam meie müüjaid ütlevad, et inimestel pole sularaha - nad on rääkinud sellest pikka aega. See muutus ärritavaks, kuid nüüd nad [kodutud - toim.] tunnevad, et pakuvad võimalust lehte osta," selgitas ajakirja juht Pia Stolt. 50 krooni ehk ligi 6 eurot maksvat ajakirja sai juba osta tekstisõnumiga, kuid uue kaardilahendusega loodab ajakiri müüki kiirelt kasvatada.

„See teeb oluliselt lihtsamaks ajakirja müümise ja ma arvan, et see muudab inimeste ettekujutust meie müüjatest, kes teenivad 50% ajakirja müügihinnast," selgitas Stolt. Tema sõnul on nii ostjate kui ka müüjate vastukajad olnud väga positiivsed.

Riigis, kus esimesena maailmas tutvustati paberraha aastal 1661, eelistab aina rohkem inimesi kaardimakseid. Näiteks mullusest majandustegevusest moodustasid sularahatehingud vaid 2,7 protsenti võrrelduna 9,8% euroalal ja 7,2% USAs. Paljud rootslased usuvad, et seegi on liiga palju. „Me võiksime ja peaksime saama esimeseks sularahavabaks riigiks maailmas," arvab Abba asutajalige Björn Ulvaeus.